Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Landgoed Artihove/Vidaa

  Hoeksekade 160, Bergschenhoek
  Opslaan
  250 personen

  Landgoed Artihove/Vidaa, een unieke locatie nabij Rotterdam! Onder de rook van Rotterdam ligt het bijzondere landgoed Artihove/Vidaa, midden in natuurgebied de Rottemeren.

  Het Landgoed beschikt over diverse vergaderlocaties, congreslocaties en mogelijkheden om van uw vergadering een succes te maken. Creativiteit zit in onze genen! U vergadert hier op een uniek eiland, midden in de natuur en omgeven door groen, water en kunst. Ultieme rust en focus, zodat het beste uit de zakelijke meeting word gehaald. Vidaa is de ideale locatie voor congressen, (product)presentaties, vergaderingen, jubilea, borrels, diners en (bedrijfs)feesten. Niet alleen op het landgoed is dit mogelijk maar ook op onze andere locatie aan de Rotte. Namelijk Vidaa Lago. Gelegen aan het water met een prachtig uitzicht. Verblijven kan daar ook in ons mooie woonhuis.

  Vidaa biedt u:

  • Een eigen eiland midden in de natuur
  • Een duurzaam restaurant voor lunches, borrels en diners
  • Zes verschillende ruimtes voor gezelschappen tot 450 personen
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Unieke ruimtes met een eigen karakter
  • Alle gewenste (technische) faciliteiten 
  • Flexibiliteit  Iedere locatie is uniek en inspirerend en biedt hiermee een positieve bijdrage aan uw bijeenkomst.

   

  Van mooie, stijlvolle vergaderruimtes tot een originele Mongoolse Ger: Vidaa biedt u diverse mogelijkheden. De vergaderzaal Pura Vidaa biedt ruimte aan 450 personen en is door de rustige en industriële inrichting volledig naar wens in te richten. Verras uw gasten of collega's bij iedere vergadering met een nieuwe vergaderlocatie, of huur meerdere zalen tegelijkertijd af voor een inspirerende reis over het eiland. De prachtig aangelegde tuinen maken de entourage compleet. Het terras aan het water is zeer geschikt voor evenementen met mooi weer, zoals BBQ's en borrels. 

  Daarnaast hebben wij ook de perfecte feest locatie midden in de natuur. Namelijk de Campfire sessions in onze tipi tenten. Onder het genot van pizza en gezelligheid kan jij een mooie avond organiseren voor familie, vrienden of collega's.

  Contact

  Vul uw wensen in via het informatieformulier en wij denken graag met u mee om er een onvergetelijke dag van te maken!

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Hoeksekade 160
  2661 JL Bergschenhoek
  Google Maps