Kastelen, land- en herenhuizen · Feestlocatie & trouwlocatie

  Landgoed Huis de Voorst

  Binnenweg 10, Eefde
  Opslaan
  000 personen

  In het hart van Landgoed Huis de Voorst, omringd door bosschages en midden in een prachtige romantische Engelse landschapstuin, staat de stijlvolle, geheel vernieuwde Orangerie de Voorst. De Orangerie is stijlvol ingericht met trendy meubilair en geschilderd in klassieke kleuren. Prachtige fluweelrode stoelen, wit meubilair met zwarte elementen en subtiele decoraties maken van de Orangerie een zeer bijzondere locatie. Of het nu om een zakelijke bijeenkomst, huwelijk, diner, receptie of feest gaat, elk evenement wordt op een betoverende wijze tot een unieke beleving gemaakt.

  De prachtige locatie beschikt over een stijlvol privéterras, waar u en uw gasten in een ontspannen intieme sfeer kunnen genieten van heerlijke drankjes gecombineerd met creatieve en smaakvolle culinaire invullingen. Witte designstoelen, een witte loper en speels opgehangen Franse lampions in de volle groene bomen geven een extra dimensie aan deze prachtige plek. Paleis Huis de Voorst werd in 1695 gebouwd in opdracht van Koning-stadhouder Willem III voor zijn vriend, de Gelderse edelman Arnold Joost van Keppel, Graaf van Albemarle, Baron van Ashford, op het landgoed van diens ouders in Eefde.

  Het Paleis werd ontworpen door de architecten Roman & Marot. Enkele jaren geleden is het Paleis Huis de Voorst volledig in stijl gerenoveerd en gemoderniseerd. Sindsdien wordt het unieke culturele erfgoed bijna dagelijks gebruikt voor exclusieve feesten en partijen.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Binnenweg 10
  7211 MA Eefde
  Google Maps