Evenementenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  PAARD

  Prinsegracht 12, Den Haag
  Opslaan
  1600 personen

  PAARD: EEN UNIEKE LOCATIE IN DEN HAAG PAARD is al ruim 50 jaar dé locatie in Den Haag als het gaat om (pop)muziek. Naast concerten is de poptempel ook ideaal geschikt voor bedrijfsfeesten, borrels, zakelijke bijeenkomsten, conferenties, workshops en meer. Het moderne gebouw met professionele faciliteiten biedt verschillende zalen die samen of afzonderlijk gehuurd kunnen worden. Bij PAARD draait het allemaal om het samenbrengen van mensen voor onvergetelijke ervaringen. Ga op hetzelfde podium staan waar ooit Prince, Armin van Buuren, U2 en Goldband speelden!

  PAARD ZORGT VOOR HET COMPLETE PAKKET • Ons team van eventspecialisten denken graag mee; • Onze zalen zijn voorzien van een professionele geluids- en lichtinstallatie; • Uitstekende streaming-faciliteiten van hoge kwaliteit, inclusief het personeel om dit te bedienen; • Een modern gebouw dat van alle gemakken is voorzien; • PAARD is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto.

  WIJ HOREN GRAAG VAN JE! Meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een event? Neem dan contact op met onze afdeling Verhuur & Zakelijke Evenementen.

  Kenmerken

  Gelegen in het stadscentrum
  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Prinsegracht 12
  2512 GA Den Haag
  Google Maps