Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Mayer Manor

  Nes 116, Amsterdam
  Opslaan
  200 personen

  Private Mansion in de culturele Hoofdstraat van Amsterdam

  Een flamboyante venue zoals u er nog nooit een tegen bent gekomen! Dat durven we hardop hier te schrijven. Mayer Manor is een oude kloosterwoning van vier verdiepingen (Anno 1417) en nu ook beschikbaar voor diners en borrels voor groepen tot 120 personen.

  Nadat het pand ooit diende als een woning voor monniken, nam een van de grootste tabakshandelaren van Amsterdam, Nico Mayer, intrek in het herenhuis aan De Nes. Vandaag de dag is Mayer Manor omgetoverd tot een luxueus verblijf, geheel in Victoriaanse stijl. Vergaap je aan de marmeren tafel, de houten haarden, de hoge plafonds en de vier verdiepingen bestaande uit elf kamers. Ieder interieur is een knipoog naar het Art Deco verleden van de locatie.

  Een indrukwekkend koperen bad in de kelders met een eigen waterbron, een vintage barbershop en een gracieuze dinerzaal met een kerkelijk altaar als DJ meubel. We schrijven het op alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Maar deze private mansion zal u niet gaan vinden in London, Paris of New York. Amsterdam mag zich er daarom met veel trots op beroepen dat Mayer Manor zich binnen haar stadsgrenzen, in het hartje van de stad, bevindt.

  Een locatie waar je met grote groepen van 120 personen als met een klein gezelschap van slechts vijftien man terecht kunt. Naast borrels, lunches en diners is het herenhuis een uitstekende locatie voor vergaderingen en productpresentaties.

  "We represent all the sins you have never had the courage to commit" -Oscar Wilde-

  Contact

  Nieuwsgierig geworden? Schroom dan niet om contact op te nemen met De Artiesten! Wij zijn telefonisch of via de e-mail bereikbaar. Het informatieformulier invullen kan natuurlijk ook.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Nes 116
  1012KE Amsterdam
  Google Maps