Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

TOBACCO Amsterdam

Nes 75-87, Amsterdam
650 personen

TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af!

U bent op zoek naar een locatie die perfect past bij jouw event. Bij TOBACCO heeft u keuze uit negen prachtige, onderscheidende zalen met de acht meter hoge Theaterzaal als blikvanger. Een indrukwekkende locatie in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer.

De eigen keuken-equipe op Michelin niveau en een gepassioneerde club medewerkers zijn altijd op zoek naar nieuwe avonturen met onze hooggeëerde gasten. TOBACCO is de afgelopen jaren dan ook menigmaal het trotse toneel geweest van prachtige culturele voorstellingen en machtige commerciële events. Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij!

Vervoer

TOBACCO is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Op 1 minuut loopafstand stoppen de tram en metro die u in enkele minuten naar het centraal station brengen.

Meer weten of direct een locatiebezoek plannen?

U kunt ons telefonisch bereiken of een mail sturen.

TIP: Neem een kijkje in ons magazine of start de digitale tour! Wie gingen u voor: Calvin Klein, Esquire, Super Yacht, Stryker, PWC, Young Capital, Yves Saint Laurent, Heineken Internationaal, Jacobs Douwe Egberts, Keune, Gemeente Amsterdam, Philips en Disney.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 20 330 0670

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Nes 75-87
1012 KD Amsterdam
Google Maps