Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  TOBACCO Amsterdam

  Nes 75-87, Amsterdam
  Opslaan
  650 personen

  TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af!

  U bent op zoek naar een locatie die perfect past bij jouw event. Bij TOBACCO heeft u keuze uit negen prachtige, onderscheidende zalen met de acht meter hoge Theaterzaal als blikvanger. Een indrukwekkende locatie in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer.

  De eigen keuken-equipe op Michelin niveau en een gepassioneerde club medewerkers zijn altijd op zoek naar nieuwe avonturen met onze hooggeëerde gasten. TOBACCO is de afgelopen jaren dan ook menigmaal het trotse toneel geweest van prachtige culturele voorstellingen en machtige commerciële events. Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij!

  Vervoer

  TOBACCO is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Op 1 minuut loopafstand stoppen de tram en metro die u in enkele minuten naar het centraal station brengen.

  Meer weten of direct een locatiebezoek plannen?

  U kunt ons telefonisch bereiken of een mail sturen.

  TIP: Neem een kijkje in ons magazine of start de digitale tour! Wie gingen u voor: Calvin Klein, Esquire, Super Yacht, Stryker, PWC, Young Capital, Yves Saint Laurent, Heineken Internationaal, Jacobs Douwe Egberts, Keune, Gemeente Amsterdam, Philips en Disney.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Nes 75-87
  1012 KD Amsterdam
  Google Maps