Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Meeters

  Hockeyweg 5, Uden
  Opslaan
  250 personen

  Bij Meeters kunt u genieten van diverse arrangementen. Boekt u een van onze arrangementen? Dan wordt u totaal verzorgd. Wilt u het net even anders? Geen probleem: we denken graag met u mee.

  Eten en drinken

  Behalve complete vergaderarrangementen kunt u ook apart kiezen voor ochtend- en middagbreaks en een scala aan heerlijke hapjes. Wat dacht u van brainfood, een energy break of een poke bowl? Na afloop zijn er verschillende borrelarrangementen en voor onderweg kiest u uit een van de filehapjes. Op maat verrassen we u graag met een van onze dineropties, variërend van een 3 gangen menu of walking dinner tot een live cookingbuffet.

  Ruimtes

  Meeters is een merk van IBN. IBN richt zich op het toeleiden naar werk en het bieden van passend werk. De namen van de zalen verwijzen naar de missie en visie van IBN, de werkwijze, een van de werksoorten of impact van IBN.

  (technische) faciliteiten

  • Trainerskit met handige tools en spellen tbv verrassende energizers
  • Draadloos barco clickshare systeem in alle zalen met beamer, projectiescherm of LCD scherm en geluidssysteem
  • Altijd technische assistentie aanwezig
  • Kopieerservice voor trainers en docenten
  • Klimaatbeheersingssysteem in iedere zaal
  • Comfortabele vergaderstoelen
  • Daglicht in alle vergaderzalen

  Activiteiten

  Wilt u een activiteit combineren met uw evenement? Dat kan! Wij bieden bijvoorbeeld kookworkshops op maat, maar ook bijvoorbeeld activiteiten in het naastgelegen stadspark, op de golfbaan, in het theater, op de kartbaan en in natuurgebied de Maashorst zoals schapendrijven. Daarnaast kunt u denken aan een material arts workshop, escaperoom of workshop singer-songwriter. Wij bieden met lokale partijen diverse mogelijkheden en altijd op maat.

  Parkeren

  Meeters beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto door de centrale ligging in de driehoek Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch en door de ligging aan de A50 in Uden (afslag Volkel/Uden). Ook zijn er laadpunten voor elektrische auto’s beschikbaar.

  Kenmerken

  Tuin
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Hockeyweg 5
  5405 NC Uden
  Google Maps