Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Meeting House

  Johan de Wittstraat 2, Dordrecht
  Opslaan
  120 personen

  Meeting House ligt op een unieke locatie, in het hart van het historische centrum van Dordrecht en is gevestigd in een prachtig Rijksmonument.

  Het Meeting House is een inspirerende vergaderlocatie die bestaat uit diverse vergaderruimtes elk met een geheel eigen uitstraling. Met veel zorg zijn alle historische elementen gecombineerd met eigentijdse details. Al naar gelang de aard van de bijeenkomst of vergadering en uw doelstelling voor de dag, kunt u bij het Meeting House kiezen voor verschillende inspirerende vergaderruimtes die alle comfort bieden. Alle ruimtes hebben een geheel eigen uitstraling en bieden rust en privacy. Alle ruimtes zijn met elkaar verbonden, hierdoor is het dus mogelijk om meerdere, of zelfs alle, ruimtes te reserveren. Uiteraard zijn de zalen voorzien van WIFI en de meest moderne audiovisuele apparatuur.

  Catering

  Een vergadering is pas compleet als ook de innerlijke mens goed verzorgd wordt. Goede koffie en een lekkere lunch mogen niet ontbreken. Ook een sfeervolle afsluitende borrel met diverse warme en koude hapjes behoort tot de mogelijkheden. Naast diverse vergaderarrangementen, is het ook mogelijk om geheel op maat uw catering wensen in te vullen. 

  Parkeren en Contact

  U kunt tegen een gereduceerd tarief van EUR 8,75 per dag parkeren in de nabijgelegen parkeergarage P1 (Drievriendenhof), Korte Kolfstraat 235, 3311 XK Dordrecht.

  Meer weten?

  Bel of mail ons voor het maken van een afspraak of een offerte op maat.

  Kenmerken

  Tuin
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Johan de Wittstraat 2
  3311KJ Dordrecht
  Google Maps