Strandpaviljoens · Feestlocatie & trouwlocatie

  Millersbeach

  Strandslag 7, Den Haag
  Opslaan
  1000 personen

  Events

  Ook voor de leukste (strand)activiteiten, workshops en trainingen bent u bij ons op het juiste adres. Voor de begeleiding van deze activiteiten werken wij samen met ervaren professionals.

  Bij Millersbeach draait het om u. U stelt het menu samen, u bepaalt wat we gaan doen. De jarenlange ervaring zetten onze professionals in om er voor u een onvergetelijke en zorgeloze dag van te maken. Daarom adviseren zij u ook graag. Gaan het liefst een uurtje aan tafel brainen en waven om vervolgens het ultieme programma samen te stellen en een mooie prijs te maken.

  Alles is mogelijk bij Millersbeach. Van een klein feestje voor de kinderen tot een 24-uurs bedrijfsuitje voor 100 man en van een inspirerende teambuilding activiteit tot intieme sessie yoga-on-the-beach. Beachvolleybal, beachtennis, powerkiten en vliegeren, zandsculpturen, Cocktailworkshop...

  Trouwen

  Millersbeach is een officiële trouwlocatie waar wij én u met trots uw gasten kunnen ontvangen. In een romantische strand ambiance voorzien wij u en uw gasten van een onvergetelijke dag. Of het nu gaat om een intieme gelegenheid of een volledige verzorgde trouwdag, wij staan graag voor u klaar!

  Millersbeach beschikt over verschillende mogelijkheden met onder andere eigen bar en terras met zicht op zee. Trouwen bij Millersbeach is al een beleving op zich. Onze experts helpen u graag bij het zoeken naar dé inspiratie voor een onvergetelijke trouwdag. Trouwen is een once in a lifetime experience en dat is hetgeen wat wij bij u willen achter laten!

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Strandslag 7
  2566 DP Den Haag
  Google Maps