Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Nyenrode

  Straatweg 25, Breukelen
  Opslaan
  350 personen

  Nyenrode Business Universiteit in Breukelen waar historische pracht en uitstraling worden gecombineerd met moderne faciliteiten en een comfortabele accommodatie. Vergaderingen, heisessies, huwelijken, bedrijfs- en privéfeesten: Nyenrode biedt haar gasten een locatie voor elk evenement!

  Op ons bosrijke landgoed vindt u 40 multifunctionele college- en vergaderzalen voor zowel kleine als grote bijeenkomsten tot 320 personen. De ruimtes zijn ideaal voor vergaderingen, (meerdaagse) congressen en conferenties. Naast de zalen in de onderwijsgebouwen zijn er diverse mogelijkheden in het historische kasteel met koetshuis en in onze exclusieve villa de 3 Fontyne. Deze locaties bieden een scala aan mogelijkheden voor exclusieve evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een productpresentatie, jaarvergadering, nieuwjaarsrecepties of informatiebijeenkomst.  

  Uw evenement op Nyenrode: The start of new memories!

  Om uw dag compleet te maken bieden wij een scala aan producten en diensten aan die kunnen bijdragen aan het succesvolle verloop van uw evenement. Wij verzorgen graag bloemen in de zaal, een registratiebalie, stands of aanvullende AV-ondersteuning. Daarnaast is personele ondersteuning of de inzet van gastsprekers en docenten mogelijk.   Mogen wij u helpen uw evenement onvergetelijk te maken? Wij adviseren u graag!  

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Straatweg 25
  3621 BG Breukelen
  Google Maps