Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Pathé Zwolle

  Pannekoekendijk 11, Zwolle
  Opslaan
  350 personen

  Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen.

  Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen. Uiteraard beschikken we in elke zaal over WiFi, state-of-the-art beeld en geluid, en de mogelijkheid presentaties op een groot (film-) scherm te vertonen.

  De comfortabele, moderne ambiance van de zalen, business lounge en foyers met een hoog niveau van gastvrijheid zorgen ervoor dat Pathé Zwolle bij uitstek geschikt is voor evenementen rondom thema’s als vernieuwing, innovatie, trends en nieuwe ontwikkelingen.

  Op de 1e, 2e en 3e etage van het theater zijn ruime foyers met veel daglicht en moderne design inrichting. De business lounge op de 2e etage heeft een eigen bar en garderobe. De foyer op de 3e etage biedt een fantastisch uitzicht over het centrum van Zwolle. De business lounge en foyers zijn voor evenementen prima te combineren met een van de naastgelegen zalen.

  Graag voorzien we onze gasten van heerlijke culinaire creaties, van koffie- en lunch arrangement tot borrel of walking diner.

  Pathé Zwolle is uitstekend bereikbaar door de directe ligging aan de A28 en een parkeergarage direct naast het theater. Het theater ligt op loopafstand van het centrum van Zwolle. Meerdere buslijnen van en naar Zwolle station stoppen voor de deur.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Pannekoekendijk 11
  8011 BJ Zwolle
  Google Maps