Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Lumen Hotel Events

  Stadionplein 20, Zwolle
  Opslaan
  2000 personen

  Lumen Hotel & Events in Zwolle is een multifunctioneel evenementencomplex voor spraakmakende events, congressen, beurzen, vergaderingen, feesten en meer.

  Lumen Hotel & Events is gevestigd in het stadion van eredivisieclub PEC Zwolle. Met 28 zalen, het viersterren hotel en restaurant Bluefinger onder één dak, zijn bijeenkomsten van 2 tot 2.000 personen mogelijk bij Lumen. Of u nu kiest voor de stijlvolle skyboxen met uitzicht op de middenstip van het voetbalveld, de ruimtelijke indeling van onze business lounges of de flexibel in te delen vergaderzalen in het evenementencentrum. In élke ruimte vindt u de rust en het comfort voor een doelgerichte bijeenkomst. Alles voorzien van de modernste audiovisuele technologie én aan te passen naar uw wens.

  Bluefinger Restaurant

  Het sfeervolle Bluefinger Restaurant bevindt zich als onderdeel van Lumen Hotel & Events in het stadioncomplex van PEC Zwolle. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Het menu biedt een smaakvolle keuze uit nationale en internationale gerechten, met een vernieuwende menukaart en een kaart met Classics. 

  Hotel Lumen

  Viersterren hotel Lumen heeft een prachtig design en kent één van de hoogste gastenwaardering in de regio. Een ideale en bijzondere plek waar uw gasten nog lang over zullen napraten!

  Bereikbaarheid en gratis Wifi

  Lumen Hotel & Events is zowel per auto als openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Op een paar minuten afstand vind je de A28 richting Amersfoort en Meppel en ook per bus is Lumen goed te bereiken. Klik hier voor een overzicht van alle buslijnen richten het stadionterrein. Voor bezoekers die met eigen vervoer komen, hebben wij maar liefst 1.250 parkeerplaatsen en meerdere elektrische oplaad punten. Daarnaast kunt u in het hele complex gebruik maken van gratis WIFI van zeer hoge kwaliteit. Ideaal voor telewerken, videoconferences of het online streamen van presentaties, evenementen en andere bijeenkomsten

  Contact

  Neem contact met ons op via de mail, telefonisch of vul het informatieformulier in en ons eigen team ondersteunt u graag bij het bedenken, regelen en uitvoeren van uw zakelijke of particuliere bijeenkomst en zorgt er voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.  

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Stadionplein 20
  8025 CP Zwolle
  Google Maps