Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Lumen Hotel Events

Stadionplein 20, Zwolle
2000 personen

Lumen Hotel & Events in Zwolle is een multifunctioneel evenementencomplex voor spraakmakende events, congressen, beurzen, vergaderingen, feesten en meer.

Lumen Hotel & Events is gevestigd in het stadion van eredivisieclub PEC Zwolle. Met 28 zalen, het viersterren hotel en restaurant Bluefinger onder één dak, zijn bijeenkomsten van 2 tot 2.000 personen mogelijk bij Lumen. Of u nu kiest voor de stijlvolle skyboxen met uitzicht op de middenstip van het voetbalveld, de ruimtelijke indeling van onze business lounges of de flexibel in te delen vergaderzalen in het evenementencentrum. In élke ruimte vindt u de rust en het comfort voor een doelgerichte bijeenkomst. Alles voorzien van de modernste audiovisuele technologie én aan te passen naar uw wens.

Bluefinger Restaurant

Het sfeervolle Bluefinger Restaurant bevindt zich als onderdeel van Lumen Hotel & Events in het stadioncomplex van PEC Zwolle. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Het menu biedt een smaakvolle keuze uit nationale en internationale gerechten, met een vernieuwende menukaart en een kaart met Classics. 

Hotel Lumen

Viersterren hotel Lumen heeft een prachtig design en kent één van de hoogste gastenwaardering in de regio. Een ideale en bijzondere plek waar uw gasten nog lang over zullen napraten!

Bereikbaarheid en gratis Wifi

Lumen Hotel & Events is zowel per auto als openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Op een paar minuten afstand vind je de A28 richting Amersfoort en Meppel en ook per bus is Lumen goed te bereiken. Klik hier voor een overzicht van alle buslijnen richten het stadionterrein. Voor bezoekers die met eigen vervoer komen, hebben wij maar liefst 1.250 parkeerplaatsen en meerdere elektrische oplaad punten. Daarnaast kunt u in het hele complex gebruik maken van gratis WIFI van zeer hoge kwaliteit. Ideaal voor telewerken, videoconferences of het online streamen van presentaties, evenementen en andere bijeenkomsten

Contact

Neem contact met ons op via de mail, telefonisch of vul het informatieformulier in en ons eigen team ondersteunt u graag bij het bedenken, regelen en uitvoeren van uw zakelijke of particuliere bijeenkomst en zorgt er voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.  

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Terras
Overnachten
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 88 147 1471

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Stadionplein 20
8025 CP Zwolle
Google Maps