Clubs en discotheken · Feestlocatie & trouwlocatie

  Pop & Cultuurpodium P3

  Purmersteenweg 17, Purmerend
  Opslaan
  800 personen

  P3 beschikt over drie prachtige zalen die per stuk of gezamenlijk verhuurd worden. De zalen zijn geschikt voor onder andere vergaderingen, presentaties, seminars, beurzen, workshops, bedrijfsfeesten, jubilea, ceremonies, bruiloften, liveoptredens, begrafenissen, voorstellingen etc. Alle zalen zijn voorzien van moderne technische faciliteiten.. We hebben ook verschillende ruimtes die geschikt zijn als break-out ruimte tijdens het evenement zoals de foyer en de bovenfoyer.

  We hebben ook een groot netwerk van topmusici en DJ’s die graag tijdens een evenement komen spelen. Op basis van de wensen benaderen wij artiesten die feilloos aanvoelen welke muziek bij jouw evenement past. Verder kunnen we de styling van het evenement van top tot teen verzorgen!

  We kunnen natuurlijk ook een lekkere lunch, iets extra’s bij de koffie, een borrel of een diner regelen. Laat ons weten wat je wensen zijn zodat wij het kunnen regelen.

  We hebben de evenementen verzorgd voor onder andere Albert Heijn, Leviaan, Prinsenstichting, Evian, Gemeente Purmerend en nog vele anderen!

  Kenmerken

  Gelegen in het stadscentrum
  Invalidentoegankelijk
  Vaste Catering
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Purmersteenweg 17
  1441DK Purmerend
  Google Maps