Kastelen, land- en herenhuizen · Feestlocatie & trouwlocatie

  Villa Clementine

  Plantsoengracht 8, Purmerend
  Opslaan
  000 personen

  Trouwen bij Villa Clementine

  Trouwen in een villa die ooit gebouwd is als blijk van liefde van een man voor zijn vrouw? Trouwen in een villa met een rijke historie die terug gaat tot het jaar 1880? Trouwen in een villa met monumentale ornamenten en kroonluchters aan het plafond en een romantisch prieel in de binnentuin?

  Zeggen jullie hier ja tegen, dan zeggen jullie ja tegen trouwen in Villa Clementine!

  Het unieke historische pand staat in het hart van Waterland, dichtbij de stad, maar door haar binnentuin toch omgeven door rust. De heer Brantjes liet de villa bouwen voor zijn vrouw, Clementine. En sinds de bouw in 1880 draagt het pand haar naam. Wanneer je naar binnen stapt zijn de monumentale mozaïeken vloer en houten trap het eerste dat je ziet, gevolgd door de ornamenten op de plafonds en boven de deuren.

  De inrichting van Villa Clementine is klassiek en romantisch, alle kamers ademen dezelfde sfeer. Doordat de sfeervolle ruimtes zowel klein als groot zijn, bieden zij een unieke combinatie waardoor de villa zich perfect leent voor het vieren van jullie bijzondere dag. Van begin tot eind!

  Maak je als bruid klaar voor je speciale dag in de Dameskamer en als bruidegom in de Herenkamer. Geef jullie ja-woord in de Gouden zaal en geniet daarna van champagne en taart onder de eeuwenoude beuk in de binnentuin. Laat je door onze catering culinair verwennen in de Turquoise zaal op de eerste verdieping of de lichte serre op de begane grond en sluit jullie onvergetelijke dag af met een knallend feest!

  Fotocredits: Silvershot, Karen Hoogland Photography, Tweemetervijf fotografie, Monique Fotoidee & Nanda Hagenaars

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Plantsoengracht 8
  1441 DE Purmerend
  Google Maps