Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Markthal Purmerend

  Koemarkt 52, Purmerend
  Opslaan
  600 personen

  Op een historische plek in Purmerend opent begin 2020 een prachtig karakteristiek gebouw haar poorten; de Markthal Purmerend. Het gedachtegoed van de historische functie van Purmerend als marktstad wordt verder ontwikkeld met de komst van deze multifunctionele evenementenlocatie. Het gebouw en haar ligging zijn uniek en geschikt voor diverse doeleinden, zoals onder andere presentaties, tentoonstellingen, pop-up concepten, bedrijfsfeesten en markten.

  Omringd door prachtige Noord-Hollandse polders en op steenworp afstand van onze hoofdstad ligt Purmerend. De stad is volop in ontwikkeling en telt inmiddels meer dan 80.000 inwoners. De Markthal Purmerend is één van deze ontwikkelingen en zonder meer de mooiste. Het bijzonder fraai modern-historisch gebouw is uniek in zijn soort. De in 2009 gerenoveerde Koemarkt, waaraan de Markthal Purmerend is gelegen, is met haar vele gezellige terrassen, het bruisende hart van de binnenstad.

  Via een goede openbaar vervoer verbinding of de auto staat u binnen een half uur in het centrum van Amsterdam. Gelegen in het hart van Purmerend, maar toch goed bereikbaar biedt de Markthal Purmerend een karakteristieke ruimte met een open uitstraling; een binnen locatie met het buitengevoel. De bijna 600m2 aan evenementen ruimte is van alle basis gemakken voorzien en kan volledig naar wens worden ingericht. Daarnaast is er de mogelijkheid gebruik te maken van het terras aan de voor- en zijkant van het gebouw. De hoge glazen puien zijn opvouwbaar, waardoor het plein en de hal in elkaar overlopen. Via de grote staldeuren op de kopse kant kunnen materialen en zelfs vrachtwagens naar binnen worden gereden.

  De locatie is voorzien van RGB-ledverlichting, waardoor u de hal zowel binnen als buiten in elke gewenste kleur kunt uitlichten. Ook hangt er een Bose geluidsysteem waar u gebruik van kunt maken tijdens uw evenement. Eventuele uitbreidingen van techniek kunnen wij voor u realiseren. Slechts enkele minuten wandelen van de locatie bevindt zich een parkeergarage die 24 uur per dag geopend is. Of het nu gaat om de lancering van een nieuw product, een presentatie, een bedrijfsfeest of u heeft een ander leuk concept, bij de Martkhal Purmerend bent u aan het juiste adres.

  De Markthal is ontworpen om onderdak te bieden aan een breed scala aan evenementen. Wij werken samen met ervaren en professionele huisleveranciers op het gebied van catering, evenementenproductie & techniek. Zodoende kunnen wij u ondersteunen en ervoor zorgen dat uw evenement een groot succes wordt.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Koemarkt 52
  1441 DD Purmerend
  Google Maps