Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Room Mate Aitana

    Ijdok 6, Amsterdam
    Opslaan
    200 personen

    Room Mate Aitana ligt in het hart van Amsterdam in een modern gebouw op een nieuw kunstmatig eiland in de rivier het IJ, direct naast de nieuwe Rechtbank, het Centraal Station en heel dicht bij de Dam, het historische centrum van de stad, en dicht bij de belangrijkste toeristische trekpleisters en bedrijvencentra van de hoofdstad.  

    Meeting zalen

    Room Mate Aitana beschikt in totaal over 8 multifunctionele vergaderruimtes met daglicht, airconditioning en gratis Wi-Fi in het gehele gebouw. Onze vergaderzalen zijn ingericht voor de meest belangrijke congressen, evenementen, met de nieuwste technologie en audiovisuele middelen. We beschikken over alle faciliteiten om je de beste service te verlenen. Onze grootste zaal beschikt over de nieuwste technologie, namelijk een nieuw LED Videowal van 3.60 x 2 meter. De zaal beschikt over ramen van de vloer tot het plafond met prachtig uitzicht over de jachthaven en geeft natural licht. Wij bieden plaats aan bijeenkomsten tot maximaal 200 personen. Onder het gebouw bevind zich een parkeergarage, dit valt onder Interparking. Wij beschikken in totaal over 350 betaalde parkeerplekken.  

    Aitana Lounge & Bar

    Onze Aitana lounge bar is de ideale ruimte om je evenement te organiseren. Naast individueel bezoek is het ook mogelijk om de lounge bar te gebruiken voor walking dinners en borrels, maar ook voor exposities en als presentatieruimte voor producten. Uiteraard is dit aan te vullen met een DJ en andere entertainment.

    DO YOU WANT TO MEET WITH ME?

    Wij staan klaar voor al je vragen en zorgen er persoonlijk voor dat alles naar wenst verloopt. Neem telefonisch of via de e-mail contact met ons op!

    Kenmerken

    Invalidentoegankelijk
    Terras
    Overnachten
    Bereikbaar per openbaar vervoer

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Ijdok 6
    1013MM Amsterdam
    Google Maps