Schouwburgen en theaters · Feestlocatie & trouwlocatie

Schouwburg Amstelveen

Stadsplein 100, Amstelveen
1000 personen

Bent u op zoek naar een centraal gelegen locatie voor uw zakelijke evenement? Schouwburg Amstelveen biedt het ideale decor voor 100 tot 675 personen en heeft alle technische faciliteiten en expertise in huis. Wij doen er alles aan om uw evenement tot een succes te maken. Welke organisatievorm u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een vast contactpersoon heeft.We denken graag mee over aankleding van de ruimtes, horeca-invulling, theatrale toevoegingen of een optreden van een professionele artiest. Als full service organisatie kunnen wij bijna alles voor u organiseren, u hoeft dus geen eventbureau, cateraar of bloemist meer te zoeken. 

Direct gelegen aan de A9 en met twee parkeergarages met ruim 1.500 parkeerplekken naast de deur is Schouwburg Amstelveen zeer goed bereikbaar.Kiest u ervoor om de auto eens te laten staan dan is de schouwburg ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op Busstation Amstelveen stoppen bussen richting Amsterdam, Schiphol, Haarlem, Station Bijlmer ArenA en de regio.Daarnaast bevindt de halte van tram 5 en tram 6 zich op enkele minuten loopafstand van de schouwburg. Beide trams stoppen op treinstation Amsterdam Zuid.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding of een afspraak om uw wensen te bespreken.

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 20 547 5161

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
Google Maps