Musea en galeries · Feestlocatie & trouwlocatie

  Space Expo

  Keplerlaan 3, Noordwijk
  Opslaan
  500 personen

  Space Expo is niet alleen een geweldig ruimtevaartmuseum en het officiële bezoekerscentrum van het naastgelegen ESA ESTEC, het is ook een prachtige locatie voor het organiseren van uw eigen evenement, vergadering, lezing of congres. De unieke en spannende ruimtesfeer biedt veel mogelijkheden voor events met een thema. Denk bijvoorbeeld aan een presentatie tussen rakketten en satellieten of een borrel op de maan!

  • Space Expo is goed bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer,
  • Space Expo heeft een eigen (gratis) parkeerterrein met 100 plekken,
  • Space Expo heeft mogelijkheden voor groepen van 500 personen,
  • Space Expo vind je midden in de randstad, gelegen in het bruisende Noordwijk, nabij uitvalswegen richting Leiden, Den Haag en Amsterdam.

  De zalen van Space Expo zijn uitgerust met diverse schermen en audiovisuele middelen. Daarnaast huren wij met regelmaat expertise in van onze preferred supplier zij zijn bekend met de mogelijkheden van onze locatie. Ook op het gebied van catering is veel mogelijk. Van eenvoudig, tot luxe ontbijt, lunch en borrels. Onze preferred supplier maakt graag een persoonlijk voorstel aan de hand vaan uw wensen.

  Een van onze enthousiaste gidsen vermaakt tijdens een rondleiding jouw gasten met interessante achtergrondverhalen en leuke anekdotes over de objecten in onze expositie. Mocht je met een groot gezelschap aanwezig zijn, dan kunnen wij diverse gidsen op een aantal Space Expo highlights plaatsen. Zo kunnen jouw gasten, bijvoorbeeld tijdens een borrel, zelf met een hapje en drankje van gids naar gids lopen. ESA heeft locaties in verschillende Europese landen. Het European Space Research and Technology Centre (ESTEC) is de grootste locatie en het technisch hart van ESA, gevestigd in Noordwijk. Op zoek naar een extra activiteit? Met de ESTEC rondleiding krijgt jouw groep een rondleiding op het terrein van ESA ESTEC.

  Neem contact met ons op voor een locatiebezoek en ontdek welke ruimtes geschikt zijn voor jouw event. Space Expo hoopt je snel te ontmoeten! events@space-expo.nl of 071 – 200 1400

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Keplerlaan 3
  2201 AZ Noordwijk
  Google Maps