Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

ss Rotterdam

3e Katendrechtse Hoofd 25, Rotterdam
3500 personen

ss Rotterdam ligt permanent in de Rotterdamse haven en heeft zij volledig uitgeruste ruimtes voor een meeting, een meerdaags congres of een groot personeelsevent.

ss Rotterdam, The start of new memoriesDuizenden passagiers werden uitbundig uitgezwaaid of feestelijk verwelkomd in de havens in de jaren dat het ss Rotterdam in dienst was van de Holland - Amerika Lijn als lijndienst en cruiseschip. Sinds 2010 heeft La Grande Dame nog maar één vaste thuishaven in het centrum-zuid van Rotterdam aan de kade van Katendrecht, waar zij tegenwoordig dient als hotel, evenementenlocatie en attractie.“ Het ss Rotterdam biedt elke gast een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de magische skyline van Rotterdam.”

Meetings & Events

Het ss Rotterdam verzorgt het plannen, organiseren en uitvoeren van uw inspirerende meeting, meerdaagse congres of onvergetelijke personeelsevenement. Het ss Rotterdam kent prachtige authentieke zalen die zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. Er zijn diverse break-out rooms zoals een prachtige Grand Ballroom, een hemelse Sky Room, de schitterende Odyssee Room en La Fontaine Room (de voormalige dinerzalen) en een uniek Theatre dat plaats biedt aan 500 gasten! De volledig uitgeruste ruimtes op het schip zijn geschikt tot 3.500 gasten. Combineer enkele zalen en onderbreek uw bijeenkomst met diverse culinaire breaks, of sluit de dag af met een informele borrel of een gezellig diner. 

Hotel & Restaurants & Rondleidingen

De mogelijkheid bestaat om tijdens uw evenement te overnachten, want aan boord bevindt zich tevens het 4-sterrenhotel. Het hotel telt 254 hotelkamers, verdeeld in drie bijzondere thema’s: Manhattan, Bahamas en Original. De thema’s zijn gekozen naar de cruises die het schip in vroegere tijden heeft gemaakt. Begin uw dag met een uitgebreid Internationaal cruise ontbijt in het ongedwongen Lido Restaurant, borrel ’s middags in de Captains Lounge of de Ocean Bar en sluit de avond af met een culinair diner in de Club Room. Als u uw gasten extra wilt verrassen tijdens een bijeenkomst, wat dacht u dan van een rondleiding die laat zien wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uitzag?

Escape Room

Geef uw meeting aan boord een extra impuls door middel van een uitje in onze escape room! De escape room aan boord van het ss Rotterdam bestaat uit twee identieke ruimtes. Deze ruimtes fungeerden vroeger als koelcellen en zijn gelegen op het D Deck dat zich onderin het schip bevindt. De deelnemers worden ‘opgesloten’ in één van deze oude koelcellen. Tijdens het ontsnappingsspel is samenwerking tussen de deelnemers een vereiste om de juiste aanwijzingen en codes te vinden, de juiste verbanden te kunnen leggen en om de raadsels uiteindelijk op te kunnen lossen. De deelnemers krijgen slechts 60 minuten de tijd om alle geheimen van de kapitein te ontrafelen.

Totaalorganisatie

De combinatie van het 4-sterrenhotel, 12 prachtige authentieke zalen, 29 moderne meeting rooms, eigen catering, goede bereikbaarheid, de beste nieuwe techniek en een moderne inrichting zorgt ervoor dat het ss Rotterdam een aantrekkelijke vergader- en evenementenlocatie is. Een bijeenkomst aan boord betekent dat u volledig wordt ontzorgd. 

Bereikbaarheid

Het ss Rotterdam heeft een centrale ligging en is gemakkelijk te bereiken met de auto, openbaar vervoer, shuttle service en voor de ultieme maritieme beleving kunt u gebruik maken van de snelle watertaxi. Daarnaast biedt het parkeerterrein voor de deur plek een circa 580 auto's.

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul het informatieformulier in of bel ons.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Overnachten
Nabij snelweg
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 10 297 3090

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

3e Katendrechtse Hoofd 25
3072 AM Rotterdam
Google Maps