Partyschepen en rederijen · Feestlocatie & trouwlocatie

  Theater, Event en Partyschip De Ameland

  Parkhaven 7, Rotterdam
  Opslaan
  800 personen

  Partyschip De Ameland is uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Van swingend feest met een band of DJ, waarbij uw personeel gegarandeerd met de voetjes van de vloer moeten, tot een rondvaart door een door u gewenst gebied onder het genot van een hapje en een drankje met daar aan sluitend een heerlijk buffet of diner, alles is mogelijk op ons partyschip. Wij denken graag met u mee en wij kunnen u garanderen dat u en uw personeel van een onvergetelijk feest zal genieten bij ons aan boord.

  Maandelijks wordt Partyschip De Ameland omgetoverd tot een ware theaterboot! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze avonden. Een gedurfde grap en hilarische opmerking, van begin tot het einde van de avond wordt u meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Kortom laat u meenemen in een avond vol zang, dans, live entertainment en uiteraard niet te vergeten heerlijk eten en drinken!

  Omdat De Ameland geen vaste indeling kent is op ons schip alles mogelijk. Door dat het schip uit verschillende dekken bestaat is het bijvoorbeeld mogelijk om in het Grand Cafe een seminar te laten plaats vinden en vervolgens in de panorama salon een heerlijk buffet te plaatsen. Ook kunt u één of meerdere zalen aanpassen naar uw eigen wensen. Zo kunt u bijvoorbeed het gehele Grand Cafe om toveren tot TV studio of theaterzaal. Ieder bruidspaar heeft zijn eigen wensen wat betreft het trouwfeest. Wij kunnen u feest op maat aanbieden. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met uw huwelijks- stijl en wensen. Of het nu om het Europees Kampioenschap gaat of het binnehalen van Sinterklaas, het uitdelen van kerstpaketten of een blues cruise; De Ameland is multifunctioneel inzetbaar!

  Dancefeesten op Partyschip De Ameland is ook geen enkel probleem. Het Grand Cafe is uitermate geschikt als hoofdzaal en in deze zaal is het ook mogelijk door de binnenhoogte van 5 meter om een exclusief DJ podium te plaatsen en een uitgebreide lichtshow op te hangen. U kunt vervolgens het panorama salon gebruiken als V.I.P dek en op het zonnedek is het zelfs nog mogelijk om hier ook een DJ tafel te plaatsen. Al varend door de havens van bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam of Antwerpen ervaren u en uw gasten een uniek en een onvergetelijk avondje uit op ons partyschip!

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen aan de kust
  Gelegen aan het water
  Gelegen in het stadscentrum
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Tuin
  Vaste Catering
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij luchthaven
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Parkhaven 7
  3016 GM Rotterdam
  Google Maps