Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Telstar Surfclub

  Palmbosweg 36, Ermelo
  Opslaan
  250 personen

  Telstar Surfclub is een toffe en unieke feestlocatie aan het water. Je kan bij ons terecht voor feesten zoals bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of een familiefeest. Telstar Surfclub ligt op een mooie locatie, direct aan Strand Horst in de buurt van Harderwijk.

  Deze unieke en originele feestlocatie beschikt over een gezellig restaurant met rondom een windvrij terras met loungebanken en een grote stretchtent. Deze stretchtent biedt een perfecte locatie voor feesten en partijen voor grote en kleine groepen.

  Naast een feestlocatie, evenemententerrein, surfschool en diverse arrangementen biedt de club ook mogelijkheden voor groeps- en bedrijfsuitjes.

  Telstar Surfclub is een surfschool en beachclub gelegen bij dé surfspot van Midden-Nederland: het mooie Strand Horst! Deze unieke, ondiepe- en vlakwaterlocatie is voor veel watersporters de ideale plek om te kitesurfen, windsurfen, suppen en natuurlijk om lekker te loungen op het terras van Telstar Surfclub. Door de centrale ligging aan de A28 is de locatie uitstekend bereikbaar met de auto.

  Kenmerken

  Terras
  Vaste Catering
  In-/outdoor activiteiten
  Gelegen aan het water
  Restaurant
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Palmbosweg 36
  3853LB Ermelo
  Google Maps