Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Telstar Surfclub

Palmbosweg 36, Ermelo
250 personen

Telstar Surfclub is een toffe en unieke feestlocatie aan het water. Je kan bij ons terecht voor feesten zoals bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of een familiefeest. Telstar Surfclub ligt op een mooie locatie, direct aan Strand Horst in de buurt van Harderwijk.

Deze unieke en originele feestlocatie beschikt over een gezellig restaurant met rondom een windvrij terras met loungebanken en een grote stretchtent. Deze stretchtent biedt een perfecte locatie voor feesten en partijen voor grote en kleine groepen.

Naast een feestlocatie, evenemententerrein, surfschool en diverse arrangementen biedt de club ook mogelijkheden voor groeps- en bedrijfsuitjes.

Telstar Surfclub is een surfschool en beachclub gelegen bij dé surfspot van Midden-Nederland: het mooie Strand Horst! Deze unieke, ondiepe- en vlakwaterlocatie is voor veel watersporters de ideale plek om te kitesurfen, windsurfen, suppen en natuurlijk om lekker te loungen op het terras van Telstar Surfclub. Door de centrale ligging aan de A28 is de locatie uitstekend bereikbaar met de auto.

Kenmerken

Terras
Vaste Catering
In-/outdoor activiteiten
Gelegen aan het water
Restaurant
Nabij snelweg
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

0341-701062

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Palmbosweg 36
3853LB Ermelo
Google Maps
Website