Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

St(r)andplaats Nederzandt

Langevelderslag 36-56, Noordwijk
2500 personen

Tussen Noordwijk en Zandvoort aan de Zuid-Hollandse kust ligt, in het prachtige duingebied aan de Langevelderslag, evenementenlocatie St(r)andplaats Nederzandt.

Feesten, vergaderen, eten, sporten, loungen en beleven

Onze unieke (al zeggen we het zelf) St(r)andplaats is jaarrond geopend en en beschikt over 8 ludieke vergader- of evenementenruimtes met zee- en/of duinzicht (waaronder ook een varende zaal!), een geweldig Strandrestaurant met sfeervolle open haard, kids place (binnen en buiten), groots loungeterras en een middenplein dat in no time om te toveren is tot een spectaculaire feest- en belevingslocatie. Tel daarbij op de sportieve samenwerking met strandactiviteiten-specialist ‘The Strand’ en een van Nederlands creatiefste evenementenorganisaties, te weten Nederzandt Events, en je event/bedrijfsfeest of bruiloft wordt weergaloos onvergetelijk.

Parkeren, shuttle/vervoer en slapen

St(r)andplaats Nederzandt beschikt over een parkeerterrein met ruim 700 plaatsen.

Tijdens een meerdaags evenement brengt onze authentieke Amerikaanse schoolbus je graag naar een door jullie uitgekozen overnachtingsaccommodatie waarvan de eerste zich op fietsafstand (ca. 1,5 km) bevindt. In Noordwijk werken we samen met hotels, chalets en strandhuisjes in diverse prijsklassen. En wil je eens iets echt unieks beleven, dan is het ook mogelijk om per boot naar je hotel gebracht te worden.

Kenmerken

Gelegen aan de kust
Gelegen aan het water
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Restaurant
Terras
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 88 664 4408

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Langevelderslag 36-56
2204 AH Noordwijk
Google Maps
Website