Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  St(r)andplaats Nederzandt

  Langevelderslag 36-56, Noordwijk
  Opslaan
  2500 personen

  Tussen Noordwijk en Zandvoort aan de Zuid-Hollandse kust ligt, in het prachtige duingebied aan de Langevelderslag, evenementenlocatie St(r)andplaats Nederzandt.

  Feesten, vergaderen, eten, sporten, loungen en beleven

  Onze unieke (al zeggen we het zelf) St(r)andplaats is jaarrond geopend en en beschikt over 8 ludieke vergader- of evenementenruimtes met zee- en/of duinzicht (waaronder ook een varende zaal!), een geweldig Strandrestaurant met sfeervolle open haard, kids place (binnen en buiten), groots loungeterras en een middenplein dat in no time om te toveren is tot een spectaculaire feest- en belevingslocatie. Tel daarbij op de sportieve samenwerking met strandactiviteiten-specialist ‘The Strand’ en een van Nederlands creatiefste evenementenorganisaties, te weten Nederzandt Events, en je event/bedrijfsfeest of bruiloft wordt weergaloos onvergetelijk.

  Parkeren, shuttle/vervoer en slapen

  St(r)andplaats Nederzandt beschikt over een parkeerterrein met ruim 700 plaatsen.

  Tijdens een meerdaags evenement brengt onze authentieke Amerikaanse schoolbus je graag naar een door jullie uitgekozen overnachtingsaccommodatie waarvan de eerste zich op fietsafstand (ca. 1,5 km) bevindt. In Noordwijk werken we samen met hotels, chalets en strandhuisjes in diverse prijsklassen. En wil je eens iets echt unieks beleven, dan is het ook mogelijk om per boot naar je hotel gebracht te worden.

  Kenmerken

  Gelegen aan de kust
  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Langevelderslag 36-56
  2204 AH Noordwijk
  Google Maps