Strandpaviljoens · Feestlocatie & trouwlocatie

Strand(t)huys Buitengewoon

Zeereep 104 - Afrit 21, Noordwijk
1000 personen

Onze naam zegt het al: wij zijn anders dan anders! Bij Strand(t)huys Buitengewoon houden we van diversiteit en mensen die anders (durven) zijn. Non conformistisch en wars van uiterlijk vertoon… Iedereen is welkom! Alles kan!

Relaxen op een strandbedje, een dagje onze strandtent runnen, jammen op onze leasegitaar bij een kampvuurtje of gewoon een boek uit onze boekenwand trekken en even lekker wegdromen? Alles kan!

Tropisch genieten

Strand(t)huys Buitengewoon ligt in Noordwijk aan zee bij afrit 21 en is een uniek paviljoen met tropische invloeden. Tussen de palmbomen, heerlijke loungebanken en kleurrijke hangmatten waant u zich in het Caribische gebied. Helemaal als u één van onze verrukkelijke cocktails of smoothies probeert. Feesten, vergaderen, (outdoor)activiteiten, trouwen, eten, drinken en loungen Bij Strand(t)huys Buitengewoon kunt u niet alleen genieten van een heerlijke lunch of diner, maar ook vergaderen of een spetterend feest geven. Het is zelfs mogelijk om op het strand te trouwen met de voeten in het zand. Strand(t)huys Buitengewoon maakt van ieder evenement een buitengewoon evenement!

Kleurrijk Buitengewoon

Wij zijn van 15 maart tot 1 november dagelijks geopend van 09:00 uur tot circa 23:00 uur. Kom langs om het te ervaren. De heerlijke, ongedwongen sfeer van Strand(t)huys Buitengewoon is het ontdekken waard, dus als je niet van wit of zwart houdt, kies dan kleurrijk Buitengewoon!

Kenmerken

Gelegen aan de kust
Gelegen aan het water
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Restaurant
Terras
Bereikbaar per boot
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 71 362 2511

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Zeereep 104 - Afrit 21
2202 NW Noordwijk
Google Maps
Website