Clubs en discotheken · Feestlocatie & trouwlocatie

  The Harbour Club - Amsterdam Oost

  Cruquiusweg 67, Amsterdam
  Opslaan
  1000 personen

  The Harbour Club Amsterdam Oost is volledig gerestyled! Zowel het restaurant als de aangrenzende privéruimte, Next Door, zijn flink onder handen genomen op het gebied van stijl, meubilair en indeling. Beide ruimten worden nog altijd gekenmerkt door internationale allure, een sprankelende sfeer en uitzonderlijk goed eten, maar zijn zo aangepast dat ze inmiddels eindeloze mogelijkheden bieden.

  Privéruimte - Next Door

  Of het nu gaat om een uitbundig verjaardagsfeest, productlancering, bruiloft, bedrijfspresentatie of zakelijk diner, onze privéruimte 'Next Door' kan maar liefst 400 gasten ontvangen in receptie stijl en 250 gasten sit down dining. Voor elke gelegenheid maken wij een gecustomized voorstel! Naast de moderne bar, hangt in Next Door ook een volledig nieuw licht- en geluidssysteem waardoor de zaal probleemloos als clubruimte kan worden gebruikt. Bij Next Door is dezelfde stijl doorgevoerd als bij het restaurant, waardoor beide ruimtes nu harmonieus in elkaar overlopen. 

  Restaurant

  Wat meteen opvalt aan het restaurant is de plaats van de bar. Waar deze voorheen aan een zijflank van het restaurant te vinden was, is deze nu gepositioneerd in het midden van de ruimte als het kloppende hart van de zaak. De algehele stijl van het restaurant is luxer en warmer geworden. Het gebruik van zachte tinten en warme kleuren zorgen voor een intieme en romantische sfeer, maar wel een tikkeltje ondeugend. De kunst door Selwyn Senatori en glazen wijnkasten die zo kenmerkend zijn voor The Harbour Club zijn bewaard gebleven, maar ook die hebben een upgrade gekregen. Met als echte eye-catcher een statige wijnklimaatkast met meer dan 3000 flessen. In het restaurant kunnen we groepen ontvangen tot 100 gasten en serveren we vanaf 20 met zorg samengestelde groepsmenu's. Totale afhuur? Ook dat is mogelijk tot 1.000 gasten! Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via ons e-mailadres of kijk op onze website.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Cruquiusweg 67
  1019 AT Amsterdam
  Google Maps