Clubs en discotheken · Feestlocatie & trouwlocatie

The Harbour Club - Amsterdam Oost

Cruquiusweg 67, Amsterdam
1000 personen

The Harbour Club Amsterdam Oost is volledig gerestyled! Zowel het restaurant als de aangrenzende privé ruimte, Next Door, zijn flink onder handen genomen op het gebied van stijl, meubilair en indeling. Beide ruimten worden nog altijd gekenmerkt door internationale allure, een sprankelende sfeer en uitzonderlijk goed eten, maar zijn zo aangepast dat ze inmiddels eindeloze mogelijkheden bieden.

Privé Ruimte - Next Door

Of het nou gaat om een uitbundig verjaardagsfeest, productlancering, bruiloft, bedrijfspresentatie of zakelijk diner, onze privé ruimte 'Next Door' kan maar liefst 400 gasten ontvangen in receptie stijl en 250 gasten sit down dining. Voor elke gelegenheid maken wij een gecustomized voorstel! Naast de moderne bar, hangt in Next Door ook een volledig nieuw licht- en geluidsysteem waardoor de zaal probleemloos als clubruimte kan worden gebruikt. Bij Next Door is dezelfde stijl doorgevoerd als bij het restaurant, waardoor beide ruimtes nu harmonieus in elkaar overlopen. 

Restaurant

Wat meteen opvalt aan het restaurant is de plaats van de bar. Waar deze voorheen aan een zijflank van het restaurant te vinden was, is deze nu gepositioneerd in het midden van de ruimte als het kloppende hart van de zaak. De algehele stijl van het restaurant is luxer en warmer geworden. Het gebruik van zachte tinten en warme kleuren zorgen voor een intieme en romantische sfeer, maar wel een tikkeltje ondeugend. De kunst door Selwyn Senatori en glazen wijnkasten die zo kenmerkend zijn voor The Harbour Club zijn bewaard gebleven, maar ook die hebben een upgrade gekregen. Met als echte eye-catcher een statige wijnklimaatkast met meer dan 3000 flessen. In het restaurant kunnen we groepen ontvangen tot 100 gasten en serveren we vanaf 20 met zorg samengestelde groepsmenu's. Totale afhuur? Ook dat is mogelijk tot 1.000 gasten!Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via ons e-mail adres of kijk op onze website.

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 20 767 0421

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Cruquiusweg 67
1019 AT Amsterdam
Google Maps