Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Youmeet.

  Orteliuslaan 11, Utrecht
  Opslaan
  70 personen

  Youmeet. is een totaalconcept voor een resultaatgerichte bijeenkomst in inspirerende ruimtes, met een creatieve aanpak door deskundige begeleiders.

  Sfeer

  In een uniek pand langs de A2 en A12 bevindt zich Youmeet. Een bijzondere locatie voor creatief en resultaatgericht vergaderen. De vijf verschillende vergaderruimten bevinden zich in een prachtig duurzaam gebouw: Creative Valley. De vormgeving, designinrichting, het kleurgebruik en de makkelijk bruikbare technologie geven aan Youmeet een bijzondere sfeer. 

  Ruimten

  Er zijn vijf inspirerende ruimten die afzonderlijk of als één geheel gehuurd kunnen worden en die specifiek ingericht zijn voor de verschillende fasen van een vergadering; de opstart, ideeën genereren, oplossingen uitwerken, reflecteren en besluiten nemen.

  • Het auditorium (speak.): een presentatieruimte, ruim opgezet voor het gericht zenden, geboeid luisteren en voor energieke interactie. In de ruimte zijn twee beamers, er is subliem geluid en er zijn stoelen met een ingebouwd tafeltje.
  • De creatieve ruimte (create.): een flexibele en lichte ruimte waar de creatieve ideeënontwikkeling wordt gestimuleerd". In de ruimte is een groot verrijdbaar whiteboard (zes meter aan beide zijden), er zijn twee ronde tafels, stoelen en/of poefjes, een beamer en geluid voor een brainstormsessie.
  • De ontwerpruimte (design.): een actieve ruimte met twee hoge werktafels met krukken, twee whiteboard-wanden, een kurkwand en een 75 inch touchscreen met de mogelijkhed voor het (verder) uitwerken van ideeën.
  • De huiskamer (reflect.): een informele ruimte met banken, tafel en zes stoele, een lcd scherm en geluid, voor het reflecteren van ideeën en het voeren van gesprekken.
  • De vergadertafel (decide.): een ruimte waar knopen worden doorgehakt aan een ronde tafel met een beamer, whiteboard en flipover.

  Service

  Het is mogelijk om uw bijeenkomst inhoudelijk te laten begeleiden. Wij hebben gedreven experts in huis die elke vergadering tot een succes maken. Zij gebruiken bijzondere methodieken die leiden tot resultaat. Bij Youmeet kun je ontbijten, lunchen of dineren. De gerechten zijn dagvers, zeer smaakvol en van biologische oorsprong.

  Platform

  Wij organiseren regelmatig trainingen, experiences en masterclasses over actuele thema's rondom 'nieuwe manieren van werken'.  Zorg dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en bezoek onze events!

  Overnachten

  Op loopafstand van ons pand ligt het Holiday In Express hotel. Dit moderne en scherp geprijsde hotel biedt uitkomst bij meerdaagse sessies of voor gasten/deelnemers uit het buitenland. Youmeet: een totaalconcept voor een resultaatgerichte bijeenkomst in inspirerende ruimten met een creatieve aanpak door deskundige begeleiders.

  Youmeet is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

  Nieuwsgierig? Bel of mail ons, we leiden je graag rond!

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Orteliuslaan 11
  3528 BA Utrecht
  Google Maps