Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Youmeet.

Orteliuslaan 11, Utrecht
70 personen

Youmeet. is een totaalconcept voor een resultaatgerichte bijeenkomst in inspirerende ruimtes, met een creatieve aanpak door deskundige begeleiders.SfeerIn een uniek pand langs de A2 en A12 bevindt zich Youmeet. Een bijzondere locatie voor creatief en resultaatgericht vergaderen. De vijf verschillende vergaderruimten bevinden zich in een prachtig duurzaam gebouw: Creative Valley. De vormgeving, designinrichting, het kleurgebruik en de makkelijk bruikbare technologie geven aan Youmeet een bijzondere sfeer. 

Ruimten

Er zijn vijf inspirerende ruimten die afzonderlijk of als één geheel gehuurd kunnen worden en die specifiek ingericht zijn voor de verschillende fasen van een vergadering; de opstart, ideeën genereren, oplossingen uitwerken, reflecteren en besluiten nemen.

  • Het auditorium (speak.): een presentatieruimte, ruim opgezet voor het gericht zenden, geboeid luisteren en voor energieke interactie. In de ruimte zijn twee beamers, er is subliem geluid en er zijn stoelen met een ingebouwd tafeltje.
  • De creatieve ruimte (create.): een flexibele en lichte ruimte waar de creatieve ideeënontwikkeling wordt gestimuleerd". In de ruimte is een groot verrijdbaar whiteboard (zes meter aan beide zijden), er zijn twee ronde tafels, stoelen en/of poefjes, een beamer en geluid voor een brainstormsessie.
  • De ontwerpruimte (design.): een actieve ruimte met twee hoge werktafels met krukken, twee whiteboard-wanden, een kurkwand en een 75 inch touchscreen met de mogelijkhed voor het (verder) uitwerken van ideeën.
  • De huiskamer (reflect.): een informele ruimte met banken, tafel en zes stoele, een lcd scherm en geluid, voor het reflecteren van ideeën en het voeren van gesprekken.De vergadertafel (decide.): een ruimte waar knopen worden doorgehakt aan een ronde tafel met een beamer, whiteboard en flipover.

Service

Het is mogelijk om uw bijeenkomst inhoudelijk te laten begeleiden. Wij hebben gedreven experts in huis die elke vergadering tot een succes maken. Zij gebruiken bijzondere methodieken die leiden tot resultaat. Bij Youmeet kun je ontbijten, lunchen of dineren. De gerechten zijn dagvers, zeer smaakvol en van biologische oorsprong.

Platform

Wij organiseren regelmatig trainingen, experiences en masterclasses over actuele thema's rondom 'nieuwe manieren van werken'.  Zorg dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en bezoek onze events!

Overnachten

Op loopafstand van ons pand ligt het Holiday In Express hotel. Dit moderne en scherp geprijste hotel biedt uitkomst bij meerdaagse sessies of voor gasten/deelnemers uit het buitenland.Youmeet: een totaalconcept voor een resultaatgerichte bijeenkomst in inspirerende ruimten met een creatieve aanpak door deskundige begeleiders.

Youmeet is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Meer informatie over het parkeren is te vinden onder de kop parkeersuggestie. Ga goed voorbereid op weg en bekijk onze website voor de routebeschrijving.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons, we leiden je graag rond!

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 30 767 0567

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Orteliuslaan 11
3528 BA Utrecht
Google Maps