Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

  BarRestaurant

  Amstelzijde 37, Ouderkerk a/d Amstel
  Opslaan
  150 personen

  Naast twee zonnige terrassen en een parkeerterrein, beschikt BarRestaurant over een tweede verdieping die uitermate geschikt is voor exclusieve (zakelijke) evenementen voor groepen van 30 tot 150 personen. Van een uitgebreide zakenlunch tot seminar en van product launch tot vergadering, het Event team van BarRestaurant verzorgt uw evenement tot in de puntjes.

  BarRestaurant heeft een keukenteam met veel ervaring en creativiteit, dat uw event voorziet van inspirerende en bijzondere catering. Of u nu kiest voor een uitgebreid vijfgangen diner, een walking diner of toch een makkelijk buffet, het keukenteam van BarRestaurant maakt er altijd iets unieks en culinair hoogstaands van.

  De motor achter BarRestaurant, Unlimited label, exploiteert al ruim tien jaar vier bekende horeca- en evenementenlocaties in Amsterdam en biedt u de kennis, ervaring en creativiteit om het maximale uit uw event te halen. Daarnaast kan BarRestaurant desgewenst zorgen voor workshops, activiteiten en entertainment, tegen een zeer scherp tarief.

  Heeft u interesse in het organiseren van een evenement bij BarRestaurant? Neem contact op met ons Sales team via 020 616 86 60 of via events@barrestaurant.nl. Aan de hand van uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte op.

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  Restaurant
  Terras
  Tuin
  Vaste Catering
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij luchthaven
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Amstelzijde 37
  1184 TX Ouderkerk a/d Amstel
  Google Maps