Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

BarRestaurant

Amstelzijde 37, Ouderkerk a/d Amstel
150 personen

Naast twee zonnige terrassen en een parkeerterrein, beschikt BarRestaurant over een tweede verdieping die uitermate geschikt is voor exclusieve (zakelijke) evenementen voor groepen van 30 tot 150 personen. Van een uitgebreide zakenlunch tot seminar en van product launch tot vergadering, het Event team van BarRestaurant verzorgt uw evenement tot in de puntjes.

BarRestaurant heeft een keukenteam met veel ervaring en creativiteit, dat uw event voorziet van inspirerende en bijzondere catering. Of u nu kiest voor een uitgebreid vijfgangen diner, een walking diner of toch een makkelijk buffet, het keukenteam van BarRestaurant maakt er altijd iets unieks en culinair hoogstaands van.

De motor achter BarRestaurant, Unlimited label, exploiteert al ruim tien jaar vier bekende horeca- en evenementenlocaties in Amsterdam en biedt u de kennis, ervaring en creativiteit om het maximale uit uw event te halen. Daarnaast kan BarRestaurant desgewenst zorgen voor workshops, activiteiten en entertainment, tegen een zeer scherp tarief.

Heeft u interesse in het organiseren van een evenement bij BarRestaurant? Neem contact op met ons Sales team via 020 616 86 60 of via events@barrestaurant.nl. Aan de hand van uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte op.

Kenmerken

Gelegen aan het water
Restaurant
Terras
Tuin
Vaste Catering
Bereikbaar per boot
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 20 639 2589

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Amstelzijde 37
1184 TX Ouderkerk a/d Amstel
Google Maps
Website