Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Brouwerij Vandeoirsprong

  Koestraat 20, Oirschot
  Opslaan
  800 personen

  Brouwerij Vandeoirsprong in Oirschot is een unieke en creatieve en historische locatie met meerdere ruimtes en heerlijke speciaal bieren.

  Het mag duidelijk zijn. We zijn thuis aan de Koestraat in Oirschot. Dat is bepaald geen wonder want daar, precies in het midden van de driehoek Eindhoven, Tilburg, Den Bosch wordt al bijna 4 eeuwen bier gebrouwen. De familie De Kroon en Kroon bier zijn niet voor niets begrippen. Alle zintuigen schreeuwen bier vanaf het moment dat je ons terrein opkomt. Dat willen we niet voor ons zelf houden maar delen. Met iedereen die zin en tijd heeft. En we hebben voor iedereen wat wils. De industriële sfeer uit de brouwerij proef je terug in ons (kleine) Proeflokaal, het museum, en op het terras. Ook het Hof van Solms behoort tot de brouwerij. Dit stadspaleis aangrenzend aan de brouwerij, dat in 1663 voor Arnold Fey werd gebouwd heeft veel historie. 2 fantastische dorpsmonumenten met ieder een hele andere sfeer. de mogelijkheden zijn oneindig bij Brouwerij Vandeoirsprong. Maar wat is er allemaal nog meer mogelijk?

  Dezelfde passie en liefde die we stoppen in ons bier, brengen we ook als het gaat om het organiseren van uw evenementen. Denk daarbij eens aan bijvoorbeeld een:

  • Bedrijfsfeest
  • Conferentie
  • Borrel
  • Vergadering
  • Receptie *Jubilea feest
  • Workshop

     

  Maar er is nog veel meer mogelijk in onze brouwerij, neem contact op en we bespreken graag uw wensen en de verdere mogelijkheden. 

  Ligging en omgeving

  Brouwerij Vandeoirsprong en Hof van Solms liggen naast elkaar in de Koestraat in Oirschot. Onderdeel van de Brainport regio en in de driehoek tussen Den-Bosch, Eindhoven en Tilburg. Dicht bij de afritten van de A58 en 10 minuten rijden van vliegveld Eindhoven. Midden in het historische dorpshart van de gemeente Oirschot. De ligging is perfect. Omringd door gratis parkeergelegenheid en midden in het sfeervolle centrum.  

  Eten en drinken

  Onze brouwerij bestaat uit 2 monumenten. De oude brouwerij met al zijn gebouwen en het oude stadspaleis 'Hof van Solms' U kunt hier eindeloos combineren met zalen met verschillende uitstralingen. Zo kunt u vergaderen in het Hof van Solms en een bedrijfsborrel houden in het proeflokaal van de brouwerij. Ook wat betreft invulling van de catering zijn er geen grenzen. Door onze grote productiekeuken en verschillende uitgiftekeukens gaan wij geen uitdaging uit de weg van (gezonde) snack tot private dinners en buffet. 

  Overnachten

  Zelf bieden wij geen overnachtingen aan maar op 5 minuten loopafstand zijn 2 hotels gevestigd. Daarnaast zijn er in de gemeente Oirschot tal van overnachtingsmogelijkheden. Wij adviseren u graag. Verder zitten er grote hotelketens op 15 minuten rijden vanaf onze locatie. Hoe zijn wij dan te bereiken?

  Graag helpen wij u met een op maat verzorgde dag op onze brouwerij. Neem telefonisch contact met ons of vul uw wensen in via het informatieformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het bespreken van uw wensen.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Koestraat 20
  5688 AH Oirschot
  Google Maps