Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Buiksloterkerk

  Buiksloterkerkpad 10, Amsterdam
  Opslaan
  250 personen

  Een bijzondere locatie in Amsterdam waar nog gratis geparkeerd kan worden.

  De Buiksloterkerk is landelijk gelegen nabij de Buiksloterdijk, waar nog houten huisjes het landschap markeren. De kerk zelf is multi inzetbaar. In de bijna magische sfeer krijgen vergaderingen en congressen meerwaarde. Daarnaast is de kerk zeer geschikt voor een traditionele trouwceremonie en als trouw- , diner en trouwfeestlocatie maar ook als hippe trendy bedrijfsfeestlocatie. Daarnaast worden er productpresentaties en modeshows gehouden. Hoezo multi inzetbaar!

  Voor de kerk is een pleintje omgeven door bomen waar bij mooi weer geborreld of gegeten kan worden. De Buiksloterkerk is per boot bereikbaar. Ook is er een parkeerterrein waar kosteloos door 120 auto's geparkeerd kan worden.

  Marie Aubain Events verzorgt alle events en bijeenkomsten in de kerk. Wij zijn een fullservice organisatiebureau, gespecialiseerd in creatieve concepten en bijzonder entertainment. Ons specialisme … onuitputtelijke creativiteit, oog voor detail en geloof in het onmogelijke, waardoor een optimaal en verrassend resultaat wordt behaald. Wij werken op een heldere en inzichtelijke wijze, want u bepaald de richting en het budget.

  Want, iedereen heeft zo zijn eigen wensen. Wat voor invulling, wat voor aankleding en hoe het budget te verdelen. Als onze werkwijze aanspreekt maak dan een afspraak om te kijken of het klikt.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Buiksloterkerkpad 10
  1034 VZ Amsterdam
  Google Maps