Kastelen, land- en herenhuizen · Feestlocatie & trouwlocatie

  Krijtmolen d'Admiraal

  Noordhollandschkanaaldijk 21, Amsterdam
  Opslaan
  100 personen

  In Amsterdam-Noord staat aan het Noordhollandschkanaal ter hoogte van het dorp Buiksloot een uniek rijksmonument: de laatst overgebleven Tras- en Krijtmolen van Nederland. Maak hier kennis met dit prachtige voorbeeld van ons industrieel erfgoed, dat al sinds 1792 een belangrijke plaats inneemt in de geschiedenis van de bewoners ten Noorden van het IJ.

  Molenzaal d’ Admiraliteit is geschikt voor diverse gelegenheden en bijeenkomsten. De laatste jaren is de zaal erg populair geworden als trouwlocatie maar ook voor een receptie, diner, vergadering of presentatie kunt u bij ons terecht. De zaal heeft door het vele hout een warme uitstraling en door de grote glaswand is de maalruimte van de Krijtmolen prachtig zichtbaar.

  Bij mooi weer kan natuurlijk ook van de heerlijke molentuin gebruik gemaakt worden.

  Wij werken samen met diverse cateraars in verschillende prijsklassen maar allemaal met een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding. U kunt dus zelf bepalen welke cateraar het beste bij uw smaak en budget past. Daardoor is molenzaal d’ Admiraliteit voor iedereen een geschikte locatie om een bijzondere bijeenkomst te houden.

  Kenmerken

  Vaste Catering
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Noordhollandschkanaaldijk 21
  1034 ZL Amsterdam
  Google Maps