Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Café Restaurant Rootz

Grote Marktstraat 14, Den Haag
300 personen

Café Restaurant Rootz is een unieke horecalocatie in het centrum van Den Haag. Gevestigd in een 17e eeuws monumentaal koetshuis met eigentijdse sfeer. Café Restaurant Rootz is geschikt voor vergaderingen, presentaties, private dining en borrels. Daarnaast verzorgen wij graag uw complete bedrijfsfeest.   De ruimtes zijn flexibel in te delen en er is mogelijkheid voor subsessies in verschillende zalen. De locatie is goed bereikbaar en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid.   In ons restaurant op de begane grond, op de eerste etage en op ons terras kunt u terecht voor lunch en diner. Daarnaast verzorgen wij, zowel op de eerste etage als in onze afgesloten zaal op de begane grond, gelegenheden voor groepen tot 150 personen. Hierbij kunt u denken aan een vergadering, een een bedrijfsfeest, een gezellige pubquiz of een uitgebreide borrel.  

  • Privé ruimtes
  • Complete geluidsset beschikbaar
  • Midden in het centrum van Den Haag   Naast de beschikbaarheid van uitstekende audiovisuele apparatuur, verzorgen wij, op uw verzoek, alles van een snelle lunch, een uitgebreide borrel tot een diner op top niveau. Wij bieden een unieke en sfeervolle omgeving met uitstekende service. Midden in het centrum van Den Haag. 

Contact

Wij gaan graag met u in gesprek om uw specifieke wensen te bespreken. Zo weten wij waar u écht blij van wordt.Vul uw wensen in via het informatieformulier en wij nemen spoedig contact met u op. 

Kenmerken

Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 70 363 9988

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Grote Marktstraat 14
2511 BJ Den Haag
Google Maps