Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Grote Kerk Den Haag

Rond de Grote Kerk 12, Den Haag
1650 personen

Grote Kerk Den Haag: historische ambiance met moderne faciliteiten voor uiteenlopende evenementen.

Midden in het hart van de Haagse Binnenstad vindt u een iconische evenementenlocatie: de Grote of Sint Jacobskerk, al van ver herkenbaar aan haar markante zeshoekige toren. Zij dateert in haar huidige vorm uit de 15e eeuw en wordt gebruikt voor uiteenlopende evenementen zoals (gala)diners, personeelsfeesten, congressen, vak- en publieksbeurzen, concerten en (zakelijke) bijeenkomsten. Het authentieke interieur zorgt voor een historische ambiance, het comfort met onder meer vloerverwarming, professionele catering ruimte en modern sanitair is geheel van nu. De Grote Kerk beschikt over ruim 2.100 m2 verdeeld over diverse ruimtes, waaronder de Kerkzaal en het Hoogkoor.

De ruimtes kunnen zowel separaat als in combinatie met elkaar gebruikt worden. De bijzondere sfeer van de kerk is het ideale decor voor de meest uiteenlopende evenementen. Tegen de kerk aan ligt de prachtige Van Assendelftkapel (70 m2). Deze chique ruimte met intieme sfeer is met name geschikt voor kleinere gezelschappen voor onder meer  vergaderingen, zakenlunches, bijzondere ontvangsten, presentaties, recepties en diners.

De kerk is zowel met openbaar als met eigen vervoer uitstekend bereikbaar en er zijn diverse parkeergarages in de nabije omgeving.

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 70 737 0325

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Rond de Grote Kerk 12
2513 AM Den Haag
Google Maps