Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Kuip Meetings & Events

  Van Zandvlietplein 1, Rotterdam
  Opslaan
  10000 personen

  Voetballiefhebbers uit het hele land zijn het er over eens: De Kuip is het mooiste stadion van Nederland. Maar De Kuip is meer dan alleen de thuishaven van  Feyenoord. Het is de plaats waar grote Europese voetbalfinales werden gespeeld en waar grootheden als de Rolling Stones, U2 en Michael Jackson optraden. En De Kuip is een prachtig staaltje architectuur. Kortom: De Kuip is de trots van Rotterdam.

  Beleving en emotie

  De Kuip is daarom dé locatie voor het houden van evenementen. Beleving en emotie zijn de sleutelwoorden als het gaat om de organisatie van een evenement. Van een beurs tot een personeelsfeest en van een vergadering tot een teambuildingactiviteit: De Kuip Congres- en Evenementencentrum biedt de inspirerende omgeving waar een evenement om vraagt. De Kuip heeft zalen in alle soorten en maten, is uitstekend bereikbaar en biedt daarnaast gratis parkeermogelijkheden, gratis Wifi en catering op maat. Of u nu met 50 of met 2.500 personen bent, wij passen het evenement volledig aan op uw wensen.

  Zalen in alle soorten en maten

  De naar Feyenoord-helden vernoemde zalen in het Maasgebouw zijn bij uitstek geschikt voor een vergadering, beurs, congres of personeelsfeest. Of wat te denken van het Feyenoord Museum, waar het zilverwerk u van alle kanten tegemoet blinkt? Wie meer van nostalgie houdt, kiest voor de klassieke zalen aan de monumentale Olympiazijde van het stadion. Maar het wordt past echt speciaal als u kiest voor een van de bijzondere plekken van De Kuip, zoals de unieke spelerstunnel, de kleedkamer of het Perscentrum. Het zijn mooie locaties voor bijvoorbeeld een teambuildingactiviteit, al kiezen de echte waaghalzen ervoor om De Kuip optimaal te beleven door er bijvoorbeeld van te abseilen. En wie De Kuip helemaal echt wil ‘voelen’, houdt zijn evenement in de zomer op de heilige grasmat of combineert zijn evenement met een rondleiding door het stadion. Hoe dan ook: wie zijn evenement in De Kuip houdt, zal dit niet snel vergeten!

  Brasserie De Kuip

  Even een drankje nuttigen of zakelijk lunchen met relaties: Brasserie De Kuip is de ideale locatie. Op de eerste verdieping van het Maasgebouw kunt u terecht voor een kop koffie, lunch, diner of een borrel. Daarnaast is de brasserie perfect te koppelen aan een congres, vergadering of ander evenement.

  Bereikbaarheid en parkeren

  Het stadionterrein biedt ruimte aan minimaal 1.000 GRATIS parkeerplaatsen. De Kuip is centraal gelegen in de directe nabijheid van de uitvalswegen rond Rotterdam. Bovendien is De Kuip goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram- en bushaltes voor de deur). Kortom: snel en makkelijk bereikbaar!

  Uw voordelen

  • Gratis parkeren voor de deur
  • Zalen voor 10 – 10.00 personen
  • Combineren van zalen mogelijk
  • Flexibiliteit m.b.t. catering, techniek, meubilair en decoratie
  • Gratis WiFi
  • Makkelijk bereikbaar en nabij uitvalswegen
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Van Zandvlietplein 1
  3077 AA Rotterdam
  Google Maps