Boerderijen en windmolens · Feestlocatie & trouwlocatie

  Evenementenlocatie, strandclub en restaurant Watergoed

  Tielsestraat 129, Valburg
  Opslaan
  2000 personen

  Evenementenlocatie Watergoed in Valburg: een stoere, multifunctionele locatie centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen!

  Ligging en voorzieningen

  Evenementenlocatie Watergoed is uniek, ongepolijst en sfeervol. Centraal gelegen in Nederland tussen Arnhem en Nijmegen en goed bereikbaar middels de A15 en A50. Deze unieke plek in de Betuwe is dé locatie voor uiteenlopende type evenementen; van relatiedag tot teambuildingsdag, van vergadering tot festival en van familiedag tot sportdag. Daarom zijn ook externe bureaus van harte welkom om hun gasten hier te ontvangen.

  De gerenoveerde historische panden; waaronder de authentieke boerderij, ruige Kapschuur, karakteristieke Jachtkamer, stijlvolle bakhuisje en andere sfeervolle accommodaties zoals de tipitenten staan verdeeld over het terrein. Gedurende het jaar herbergen zij vele gezelschappen. Elk gebouw is voorzien van een eigen terras, toiletgroep en vaste bar. De verschillende ruimtes kunnen verbonden worden middels flextenten om de capaciteit te vergroten tot 2000 personen. Watergoed is ook in zijn geheel exclusief af te huren. 

  Omnivents

  Omnivents is hét organisatiebureau voor bijzondere, actieve en avontuurlijke bedrijfsevenementen op maat. Een uniek programma wordt samengesteld op basis van jouw wensen en verwachtingen.

  Activiteiten

  Omnivents organiseert evenementen op iedere locatie maar heeft als thuisbasis Evenementenlocatie Watergoed! Naast dat Watergoed de thuisbasis is van Omnivents gebeurt hier nog zoveel meer daarom zijn ook externe partijen van harte welkom om hun gasten hier te ontvangen. Op Watergoed vind je quadbanen (speed & trial), een 4x4 off road terrein, een paintballbos en een uitdagend klimpark met klimmuur en zipline over het water. Ook staan er diverse wateractiviteiten voor je klaar, van RIB varen tot een mega kanorace.

  Ook culinair kan men eindeloos variëren, vooral de barbecues zijn favoriet. Restaurant Watergoed ligt centraal gesitueerd, vanaf hier heb je weids uitzicht over het water. Iedere dag geopend vanaf 10 uur en transformeert mee met de seizoenen. In de winter omgetoverd tot wintergoed met houtkachels en warme kleden over de banken. In de zomer een strandclub met prachtig terras. Wist u dat?... Watergoed in het bezit is van een gouden Green Key?... Watergoed exclusief is af te huren voor uw evenement? 

  Contact

  Is uw interesse gewekt na het lezen van bovenstaande informatie? Neem gerust contact met ons op of kom eens een kijkje nemen op Watergoed. Wij maken graag kennis onder het genot van een kop koffie en lichten onze locatie met plezier aan u toe!

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Tielsestraat 129
  6675 AC Valburg
  Google Maps