Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Fort Resort Beemster

Nekkerweg 24, Zuidoostbeemster
300 personen

Vlakbij Amsterdam in het groene Beemsterlandschap staat Fort aan de Nekkerweg Unesco Werelderfgoed. In 1913 gebouwd en in 2012 een eco-chique metamorfose ondergaan met behoud van historische stijlkenmerken. Een combinatie van stijlvol èn duurzaam. Met als resultaat dat menigeen onder de indruk is van deze prachtige parel.

Fort Resort Beemster beschikt over twee prachtige ruimtes. De Fort zaal is licht, ruim en bijzonder door de authentieke fort muur en moderne kroonluchter. Deze multifunctionele zaal grenst aan het terras en is geschikt voor vergaderingen, bedrijfsfeesten, evenementen en diners. De Poterne kamer is gelegen in het middenschip van het fort en is geschikt voor kleinere gezelschappen of als sub ruimte. Het Poterne terras ligt tussen de Fort dijken en met mooi weer hangt hier een fantastische sfeer, compleet met buitenkeuken, loungebanken, bedouin tent, haardvuren en bar.

Chef kok Paul de Graaf en zijn team werken ambachtelijk, met veel passie, de mooiste ingrediënten en producten uit de streek en van het seizoen. Voor elk evenement de heerlijkste gerechten die uitnodigen om van te genieten ‘van luxe gastronomisch diner tot gezellige barbecue’.

Het duurzame karakter van Fort Resort Beemster blijkt onder meer uit: Regenwater wordt hergebruikt, er is een warmteterugwinningsysteem en drinkwater wordt hier gezuiverd en gebotteld. Verborgen tussen de historische fort muren is een unieke Spa & Wellness te vinden, twee restaurants en 16 hotelkamers.

NIEUW! Q.E.D. luxe salonboot

De Q.E.D. is een authentieke bakdekker gerestaureerd tot luxe salonboot. Voorheen lag dit prachtige schip in Amsterdam bij het Amstel hotel, maar nu is het gelegen in de Beemster en vaart sinds 2018 onder de vlag van Fort Resort Beemster. De Q.E.D. heeft een prachtige bar, moderne keuken, toilet, verwarming, wifi & audioapparatuur met usb en heeft een capaciteit voor maximaal 35 personen en zittend 20 personen.

Op de Q.E.D. geniet u samen met vrienden, relaties, collega’s of familie van een bijzondere vaarbeleving tijdens een borrel, lunch, high tea of diner. Proef seizoensgebonden gerechten, gemaakt in de moderne keuken en bijpassende wijnen aan boord van de Q.E.D. De schipper vaart richting Amsterdam of het Alkmaardermeer.

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Overnachten
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 299 682 200

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Nekkerweg 24
1461 LC Zuidoostbeemster
Google Maps