Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Fort Resort Beemster

  Nekkerweg 24, Zuidoostbeemster
  Opslaan
  300 personen

  Vlakbij Amsterdam in het groene Beemsterlandschap staat Fort aan de Nekkerweg Unesco Werelderfgoed. In 1913 gebouwd en in 2012 een eco-chique metamorfose ondergaan met behoud van historische stijlkenmerken. Een combinatie van stijlvol èn duurzaam. Met als resultaat dat menigeen onder de indruk is van deze prachtige parel.

  Fort Resort Beemster beschikt over twee prachtige ruimtes.

  De Fort zaal

  De Fort zaal is licht, ruim en bijzonder door de authentieke fort muur en moderne kroonluchter. Deze multifunctionele zaal grenst aan het terras en is geschikt voor vergaderingen, bedrijfsfeesten, evenementen en diners.

  De Poterne kamer

  De Poterne kamer is gelegen in het middenschip van het fort en is geschikt voor kleinere gezelschappen of als sub ruimte. Het Poterne terras ligt tussen de Fort dijken en met mooi weer hangt hier een fantastische sfeer, compleet met buitenkeuken, loungebanken, bedouin tent, haardvuren en bar.

  Chef kok Paul de Graaf en zijn team werken ambachtelijk, met veel passie, de mooiste ingrediënten en producten uit de streek en van het seizoen. Voor elk evenement de heerlijkste gerechten die uitnodigen om van te genieten ‘van luxe gastronomisch diner tot gezellige barbecue’.

  Het duurzame karakter van Fort Resort Beemster blijkt onder meer uit: Regenwater wordt hergebruikt, er is een warmteterugwinningsysteem en drinkwater wordt hier gezuiverd en gebotteld. Verborgen tussen de historische fort muren is een unieke Spa & Wellness te vinden, twee restaurants en 16 hotelkamers.

  NIEUW! Q.E.D. luxe salonboot

  De Q.E.D. is een authentieke bakdekker gerestaureerd tot luxe salonboot. Voorheen lag dit prachtige schip in Amsterdam bij het Amstel hotel, maar nu is het gelegen in de Beemster en vaart sinds 2018 onder de vlag van Fort Resort Beemster. De Q.E.D. heeft een prachtige bar, moderne keuken, toilet, verwarming, wifi & audioapparatuur met usb en heeft een capaciteit voor maximaal 35 personen en zittend 20 personen.

  Op de Q.E.D. geniet u samen met vrienden, relaties, collega’s of familie van een bijzondere vaarbeleving tijdens een borrel, lunch, high tea of diner. Proef seizoensgebonden gerechten, gemaakt in de moderne keuken en bijpassende wijnen aan boord van de Q.E.D. De schipper vaart richting Amsterdam of het Alkmaardermeer.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Nekkerweg 24
  1461 LC Zuidoostbeemster
  Google Maps