Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Het Oude Slot Heemstede

  Ringvaartlaan 11, Heemstede
  Opslaan
  500 personen

  Het Oude Slot Heemstede leent zich voor het houden van conferenties, gala's en privediners, kortom alle events waarbij een stijlvolle ambiance gewenst is.

  Een zakelijke bijeenkomst begint met een inspirerende en bereikbare locatie. Het Oude Slot Heemstede is gelegen op een groenrijk landgoed aan de Ringvaart, omringt door prachtige slotgrachten en een bloeiende boomgaard. Een zeer opvallende locatie voor al uw zakelijke evenementen.

  Op een steenworp afstand van Haarlem, Amsterdam en Schiphol ligt het authentieke landgoed aan de Ringvaart. Dicht bij de reuring en toch bevindt je je door de bloeiende boomgaard met vijvers en waterpartijen in een landelijk groene oase van rust en stilte. Het Oude Slot is een zeer inspirerende locatie met de perfecte setting voor uw zakelijke bijeenkomst. Verwelkom uw gasten in de Heeren van Beels, waarna u start met de kick-off van uw bijeenkomst in de Adriaan Pauw. Neem een energizing break op het prachtige middenplein, waar uw gezelschap kan netwerken, zakelijke gesprekken kan voeren of gewoon kan genieten van een gezellig hapje en drankje. Dineer boven in de sierlijke Anna Ruytenburg zaal of buiten op het dinerterras en sluit uw zakelijke evenement af met een borrel of spetterende feestavond. Door de multifunctionaliteit van onze vergaderzalen en vertrekken is er altijd een passende mogelijkheid voor uw zakelijke evenement! Bent u geïnteresseerd in een afgeschermde locatie waar u ongestoord kunt werken? Dan bieden wij u exclusiviteit voor alle zalen en vertrekken op Het Oude Slot. Dit maakt uw zakelijke bijeenkomst extra bijzonder!

  Wij voorzien u van de juiste faciliteiten, moderne audiovisuele apparatuur en ondersteuning om het u een stuk aangenamer te maken. Wij beschikken over een groot eigen gratis parkeerterrein met plaats voor 150 auto’s, stellen onze eigen audiovisuele apparatuur en schrijfgerei ter beschikking en kunt u gratis gebruik maken van onze WiFi. Tevens is ons personeel er op gefocust om van uw bijeenkomst een succes te maken en speelt graag in op uw behoeften als zakelijke gast.

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst of wilt u meer weten van onze vergaderarrangementen? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek, zodat we voor u geheel vrijblijvend en op maat gemaakt voorstel kunnen verzorgen.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Ringvaartlaan 11
  2103 XP Heemstede
  Google Maps