Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Landhuis De Oliphant

    Kromme Zandweg 90, Rotterdam
    Opslaan
    250 personen

    Landhuis De Oliphant dateert uit 1592 en is destijds gebouwd als een statige herenboerderij met een toren en een aantal opkamers. Deze bijzondere locatie in Rotterdam heeft een karakteristieke indeling met authentieke kamers en sfeervolle zalen verdeeld over drie etages. De ruimtes zijn helemaal in te richten naar uw wensen en verwachtingen.

    Vergaderen

    Landhuis De Oliphant ligt aan de rand van Rotterdam, waardoor u zich volledig kunt focussen op de vergadering zonder enige afleiding. Wilt u buiten vergaderen? Geen probleem, u kunt gebruikmaken van onze prachtige Franse tuin met uitzicht op het Zuiderpark. Kortom, Landhuis De Oliphant is een sfeervolle vergaderlocatie in Rotterdam waar inspiratie en motivatie centraal staan.

    Sfeervolle en klassieke feestlocatie

    Landhuis De Oliphant heeft een karakteristieke indeling met sfeervolle zalen en authentieke kamers verdeeld over drie etages. U kunt zelf uw zaal of kamer kiezen en deze geheel naar uw wensen indelen. Wilt u graag buiten feesten? Dan kunt u gebruikmaken van onze prachtige Franse tuin met zonnig terras en uitzicht op het Zuiderpark. Of u nou voor een intiem gezelschap een feest wilt geven of voor een groep van 175 mensen, bij deze feestlocatie in Rotterdam is alles mogelijk.

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Kromme Zandweg 90
    3084 ND Rotterdam
    Google Maps