Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Landhuis De Oliphant

  Kromme Zandweg 90, Rotterdam
  Opslaan
  250 personen

  Landhuis De Oliphant dateert uit 1592 en is destijds gebouwd als een statige herenboerderij met een toren en een aantal opkamers. Deze bijzondere locatie in Rotterdam heeft een karakteristieke indeling met authentieke kamers en sfeervolle zalen verdeeld over drie etages. De ruimtes zijn helemaal in te richten naar uw wensen en verwachtingen.

  Vergaderen

  Landhuis De Oliphant ligt aan de rand van Rotterdam, waardoor u zich volledig kunt focussen op de vergadering zonder enige afleiding. Wilt u buiten vergaderen? Geen probleem, u kunt gebruikmaken van onze prachtige Franse tuin met uitzicht op het Zuiderpark. Kortom, Landhuis De Oliphant is een sfeervolle vergaderlocatie in Rotterdam waar inspiratie en motivatie centraal staan.

  Sfeervolle en klassieke feestlocatie

  Landhuis De Oliphant heeft een karakteristieke indeling met sfeervolle zalen en authentieke kamers verdeeld over drie etages. U kunt zelf uw zaal of kamer kiezen en deze geheel naar uw wensen indelen. Wilt u graag buiten feesten? Dan kunt u gebruikmaken van onze prachtige Franse tuin met zonnig terras en uitzicht op het Zuiderpark. Of u nou voor een intiem gezelschap een feest wilt geven of voor een groep van 175 mensen, bij deze feestlocatie in Rotterdam is alles mogelijk.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Kromme Zandweg 90
  3084 ND Rotterdam
  Google Maps