Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Rotterdam Ahoy

  Ahoyweg 10, Rotterdam
  Opslaan
  15000 personen

  Of u nu graag naar een concert gaat of behoefte heeft aan een zakelijke bijeenkomst, alles is mogelijk: business, pleasure of een combinatie daarvan. Van innovatieve vakbeurs tot spetterend popconcert. Van leerzame conferentie tot zinderend sportevenement.

  Bijna iedereen kent de indoorarena van Ahoy. Duizenden bezoekers per evenement, meer dan een miljoen bezoekers per jaar en een scala aan nationale en internationale beroemdheden. Maar Ahoy heeft meer te bieden. De Beurs- & Evenementenhallen bijvoorbeeld, met een oppervlakte van maar liefst 30.000 m2. Of het veelzijdige Congres- & Vergadercentrum voor vergaderingen, conferenties, congressen en presentaties. En wat dacht u van Ahoy Plaza, waar u, uw vrienden, kennissen of zakenrelaties van harte welkom zijn in diverse eet- & drinkgelegenheden? Inderdaad: Ahoy is een unieke locatie.

  Het mooie van Ahoy zit ‘m niet alleen in de ruimte en de faciliteiten. Minstens zo belangrijk is de expertise van onze professionals. Organiseren is immers ons beroep. En vandaar dat Ahoy aan praktisch ieder evenement onderdak kan bieden. Een congres gecombineerd met een diner? Een concert gecombineerd met een vergadering? Een sportfestijn met een productpresentatie? Allemaal geen probleem. Sterker nog, hoe complexer de vraag, hoe groter de uitdaging.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Ahoyweg 10
  3084 BA Rotterdam
  Google Maps