Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Rotterdam Ahoy

    Ahoyweg 10, Rotterdam
    Opslaan
    15000 personen

    Of u nu graag naar een concert gaat of behoefte heeft aan een zakelijke bijeenkomst, alles is mogelijk: business, pleasure of een combinatie daarvan. Van innovatieve vakbeurs tot spetterend popconcert. Van leerzame conferentie tot zinderend sportevenement.

    Bijna iedereen kent de indoorarena van Ahoy. Duizenden bezoekers per evenement, meer dan een miljoen bezoekers per jaar en een scala aan nationale en internationale beroemdheden. Maar Ahoy heeft meer te bieden. De Beurs- & Evenementenhallen bijvoorbeeld, met een oppervlakte van maar liefst 30.000 m2. Of het veelzijdige Congres- & Vergadercentrum voor vergaderingen, conferenties, congressen en presentaties. En wat dacht u van Ahoy Plaza, waar u, uw vrienden, kennissen of zakenrelaties van harte welkom zijn in diverse eet- & drinkgelegenheden? Inderdaad: Ahoy is een unieke locatie.

    Het mooie van Ahoy zit ‘m niet alleen in de ruimte en de faciliteiten. Minstens zo belangrijk is de expertise van onze professionals. Organiseren is immers ons beroep. En vandaar dat Ahoy aan praktisch ieder evenement onderdak kan bieden. Een congres gecombineerd met een diner? Een concert gecombineerd met een vergadering? Een sportfestijn met een productpresentatie? Allemaal geen probleem. Sterker nog, hoe complexer de vraag, hoe groter de uitdaging.

    Kenmerken

    In-/outdoor activiteiten
    Invalidentoegankelijk
    Bereikbaar per openbaar vervoer
    Nabij snelweg
    Nabij luchthaven

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Ahoyweg 10
    3084 BA Rotterdam
    Google Maps