Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Rotterdam Ahoy

Ahoyweg 10, Rotterdam
15000 personen

Of u nu graag naar een concert gaat of behoefte heeft aan een zakelijke bijeenkomst, alles is mogelijk: business, pleasure of een combinatie daarvan. Van innovatieve vakbeurs tot spetterend popconcert. Van leerzame conferentie tot zinderend sportevenement.

Bijna iedereen kent de indoorarena van Ahoy. Duizenden bezoekers per evenement, meer dan een miljoen bezoekers per jaar en een scala aan nationale en internationale beroemdheden. Maar Ahoy heeft meer te bieden. De Beurs- & Evenementenhallen bijvoorbeeld, met een oppervlakte van maar liefst 30.000 m2. Of het veelzijdige Congres- & Vergadercentrum voor vergaderingen, conferenties, congressen en presentaties. En wat dacht u van Ahoy Plaza, waar u, uw vrienden, kennissen of zakenrelaties van harte welkom zijn in diverse eet- & drinkgelegenheden? Inderdaad: Ahoy is een unieke locatie.

Het mooie van Ahoy zit ‘m niet alleen in de ruimte en de faciliteiten. Minstens zo belangrijk is de expertise van onze professionals. Organiseren is immers ons beroep. En vandaar dat Ahoy aan praktisch ieder evenement onderdak kan bieden. Een congres gecombineerd met een diner? Een concert gecombineerd met een vergadering? Een sportfestijn met een productpresentatie? Allemaal geen probleem. Sterker nog, hoe complexer de vraag, hoe groter de uitdaging.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 10 293 3300

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Google Maps