Musea en galeries · Feestlocatie & trouwlocatie

  Nationaal Onderwijsmuseum

  Burgemeester de Raadtsingel 97, Dordrecht
  Opslaan
  80 personen

  Uw feest op een exclusieve locatie? Uw familiedag in een uniek monumentaal pand uit 1939? Uw bijeenkomst, te midden van de grootste en meest toonaangevende onderwijscollectie ter wereld? Het kan allemaal in het Nationaal Onderwijsmuseum!

  De commissarissenkamer is een prachtige statige kamer op de eerste verdieping, met ramen bijna rondom. De grote ramen zorgen voor veel licht, wat een fijne sfeer geeft. De zaal heeft een maximale capaciteit van 80 gasten, afhankelijk van de opstelling in de zaal.

  De Educatieve ruimte ligt op de beletage van het museum. Vanuit deze ruimte heeft u goed zicht over de tentoonstellingen en naar buiten. De educatieve ruimte heeft een hoog plafond met statige ramen. De ruimte kan multifunctioneel worden gebruikt met diverse tafelopstellingen voor maximaal 50 gasten

  Het museumcafé bevindt zich eveneens op de beletage. Het café is sfeervol ingericht met twee grote tafels, lange banken met kussens tegen de muur en kleinere tafeltjes ervoor. Centraal staat de grote wit betegelde bar met oude schoollampen erboven. Er kunnen zittend ongeveer 65 personen plaatsnemen, inclusief terras 85 personen.

  Wanneer u een zaal reserveert bij het Onderwijsmuseum is de toegang tot het gehele museum inbegrepen voor al uw gasten. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen bij onze uitgebreide collectie en te genieten van de tentoonstellingen!

  Uiteraard kunnen wij de catering tijdens uw feest verzorgen. U kunt uw bijeenkomst uitbreiden met een heerlijke lunch, borrel of hightea uit eigen keuken. Op Verder zijn er ook rondleidingen en programma's te boeken, zoals een pubquiz of een dictee.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Tuin
  Vaste Catering
  Terras
  In-/outdoor activiteiten
  Gelegen in het stadscentrum
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Burgemeester de Raadtsingel 97
  3311 JG Dordrecht
  Google Maps