Industriële locaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  TOBACCO Theater | Amsterdam

  Nes 75 - 87, Amsterdam
  Opslaan
  450 personen

  In deze oude tabaksveiling ontmoeten en versterken cultuur, creativiteit en bedrijfsevenementen elkaar. TOBACCO Theater is een fris en industrieel vormgegeven locatie in de bekendste theaterstraat van Amsterdam: de Nes. Een open theaterzaal van ca. 200m2 met een eerlijke noordelijke lichtinval. De zaal kunnen we ook voor automatisch voor u blinderen om de uitstraling te geven die bij uw evenement past. De architectonische stalen bar en het robuuste balkon met Cubaanse VIP loge, maken de industriële frisse uitstraling compleet. Wilt u even ontspannen van de tobaccogeneugten?

  Dat kan in de meest sfeervolle rook-foyerruimte van Amsterdam. In de catacomben van TOBACCO Theater bevinden zich de horecakeuken (met een capaciteit voor 300 personen sitting diner) en een sfeervolle Kookstudio geschikt voor kookworkshops tot 80 personen.

  TOBACCO Theater beschikt over vele diverse ruimtes. Van een indrukwekkende theaterzaal tot een moderne kookstudio, alles is aanwezig om aan uw wensen te voldoen.

  Denk bijvoorbeeld aan vergaderingen op het Cubaanse balkon of presentaties in de Foyer. Maar ook aan unieke theaterproducties met een uitgebreid diner in de theaterzaal. Onze theater-menukaart is exclusief samengesteld door kookkunstenaar Antoine Hermans, de kleinzoon van Toon Hermans.

  In de catacomben van deze evenemtenlocatie organiseren we tevens vele verschillende workshops waaronder wijnproeverijen, theaterworkshops, filmworkshops en bijvoorbeeld ook kookworkshops. Een bijzondere, intieme ambiance waar vele culturele activiteiten zich ontplooien bij de warmte en schijnsels van de openhaard.

  We zijn enorm trots op TOBACCO Theater. We ontvangen u dan ook heel graag voor een rondleiding en om de vele mogelijkheden te laten zien!

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen in het stadscentrum
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Nes 75 - 87
  1012 KD Amsterdam
  Google Maps