Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Via Ventura - Paleis Soestdijk

  Amsterdamse straatweg 16f, Baarn
  Opslaan
  100 personen

  Vanaf een sprankelende locatie recht tegenover Paleis Soestdijk heeft het team van Triventure de voormalig feestzaal van HKM Prinses Juliana en haar personeel omgetoverd tot een groene prachtplek. Ze ontvangen er groepen die eens op een andere manier uitgedaagd willen worden. Groepen die het leuk vinden om niet van te voren te weten wat er gebeuren gaat en een hele dag worden ondergedompeld in avontuur, comfort, rauwe beleving en plezier.

  Natuurlijk stemmen ze met jou als aanvrager af wat er ongeveer gaat gebeuren, maar na het nemen van de quiz (test klinkt zo testerig), weten ze precies wie wat leuk vindt. De avonturier, de ontdekker, de adrenaline junkie of de laid-back chiller. Voor iedereen hebben ze iets en niemand komt tekort.

  Dus kom naar Paleis Soestdijk! Een graag bezochte evenementenplek en ontmoetingsplaats die in combinatie met hun activiteiten en catering tal van groepen een onvergetelijke dag kan bezorgen. Het zijn namelijk die activiteiten die de grondslag bleken voor het succes van Triventure dat zich in rap tempo verspreidt naar tal van mooie plekken in binnen- en buitenland.

  Wil je direct met ze in contact komen? Ga dan naar: www.triventure.nl

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Tuin
  Vaste Catering
  Landelijk gelegen
  Terras
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Amsterdamse straatweg 16f
  3743AB Baarn
  Google Maps