Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Zalmhuis

Schaardijk 396, Rotterdam
500 personen

Het vernieuwde Zalmhuis opent zijn deuren in februari 2020.Het Zalmhuis bestaat uit vier zalen, waaronder het bekende Grand Café – te zien op bovenstaande artist impressions. Het Grand Café is het middelpunt van de locatie, zowel qua positie als qua stijl. Het interieur heeft een weldadige mix van luxe elementen als messing en marmer, comfortabele banken en stoelen bekleed met zachte stoffen in warme kleuren en veel groen. De overige drie zalen in het Zalmhuis zijn elk een afgeleide hiervan.

De Grote Zaal krijgt bijvoorbeeld een wat ingetogener versie qua kleurgebruik. Door lichtere tinten en minder uitbundige stoffen kun je deze ruimte goed aankleden in de beoogde sfeer voor een event. Deze grootste ruimte is gelegen op de bovenste verdieping van het paviljoen, met prachtige glas-in-lood plafonds en rondom ramen waardoor je een geweldig uitzicht hebt over het water. De Grote Zaal is geschikt voor borrels met groepen tot 300 personen, grote diners, maar het is ook een schitterende setting voor een congres of presentatie. In de Private Dining ruimte wordt de nieuwe stijl juist krachtiger neergezet. Met diepe, warme kleuren en een nadruk op materialen als messing en marmer krijgt deze ruimte een weldadige luxe uitstraling. In de Orangerie, tot slot, ligt de focus op de groene tinten uit het kleurenpalet om het zo beter te laten aansluiten met aangrenzende tuin. In die mooie groene tuin kun je straks heerlijk buiten borrelen of barbecueën. Elke andere ruimte in het Zalmhuis heeft een eigen terras, met uitzicht op het water.

Wij denken graag met je mee over de perfecte invulling voor jullie evenement. Willen jullie meer informatie neem dan contact met ons.

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Terras
Nabij snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 10 266 5050

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Schaardijk 396
2909 LA Rotterdam
Google Maps