Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

  Bar & Restaurant Pavlov

  Spui 173, Den Haag
  Opslaan
  120 personen

  Pavlov ligt in het culturele hart van Den Haag tussen de theaters aan het Spuiplein.

  Het straalt tussen al het architecturele geweld van het moderne stadhuis en de Anthon Philipszalen van Rem Koolhaas een soort ouderwetse rust uit. Het ruime terras ligt in de idyllische tuin van de Nieuwe Kerk waar ook Spinoza zijn laatste rustplaats heeft gevonden.

  In deze historische kosterswoning is een warme maar toch moderne zaak gevestigd waar voor zowel kleinere als grotere evenementen verbazingwekkend veel ruimte is. De kleine kamertjes van de kosterswoning hebben plaats gemaakt voor ruime zalen waar, verdeeld over 2 etages groepen tot ongeveer 350 personen welkom zijn. In de zomer is in de tuin ruimte voor groepen tot wel 500 personen. De kleinere groepen kunnen in een soort secret garden buiten terecht of in een van de aparte vergaderzaaltjes met capaciteiten tot 30 personen.

  Chefkok Barry van de Keur is een klassiek geshoolde kok met zijn roots in de Haagse Horeca waar hij onder anderen in Hotel Des Indes zijn ervaringen op deed. Private dining, walking dinners maar ook diverse a la carte mogelijkheden

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen in het stadscentrum
  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Terras
  Tuin
  Vaste Catering
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Spui 173
  2511BM Den Haag
  Google Maps