Restaurants · Feestlocatie & trouwlocatie

  Ethica

  Dunne Bierkade 35, Den Haag
  Opslaan
  100 personen

  Het duurzame restaurant Ethica ligt aan de Dunne Bierkade aan De Gracht van Den Haag. ‘s Zomers zit je heerlijk aan de gracht met de prachtige Haagse grachtenpanden en ‘s winters zitten we knus binnen. Vergeet daarbij niet onze zalen in de kelder voor feesten, vergaderingen en private dining!

  De locatie telt drie ruimtes welke geschikt zijn voor gezelschappen. Let op, de grote en kleine zaal kunnen aan elkaar gekoppeld worden voor nog meer capaciteit.

  Grote privézaal Geschikt voor diner, borrel, feest, dansen, presentaties, cursussen, lunch, vergaderingen Maximaal aantal zitplekken; 42 personen (icm kleine zaal 62) Maximaal aantal dansfeest of borrel; 100 personen

  Kleine privézaal Geschikt voor diner, presentaties, cursussen, lunch, vergaderingen. Maximaal aantal zitplekken; 20 personen

  Reguliere eetzaal Geschikt voor diner, lunch Maximaal aantal zitplekken; 42 personen Op afhuren van deze ruimte tijdens reguliere openingstijden zit een meerprijs, omdat wij dan niet ons reguliere diner kunnen aanbieden.

  Ethica is gecertificeerd met het Greenkey Goud en het EKO Goud label. Er wordt gekookt met groente uit eigen tuin en het geserveerde vlees wordt zelf gejaagd in Nederland wanneer er sprake is van overpopulatie in bepaalde gebieden.

  Voor een aanbod op maat en meer informatie met betrekking tot kosten en mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Kenmerken

  Restaurant
  Tuin
  Terras
  Gelegen aan het water
  Gelegen in het stadscentrum
  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per boot
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Dunne Bierkade 35
  2512BD Den Haag
  Google Maps