Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  H20 Gaming Events

  Spinnekop 2, Purmerend
  Opslaan
  1000 personen

  H20 is een unieke evenementenlocatie in Purmerend, op 20 minuten van Amsterdam centrum. De locatie ademt esports, gaming en creative tech wat het perfect geschikt maakt voor bedrijven die deze nieuwe wereld willen meegeven aan hun publiek. Voor evenement organisatoren met ervaring in gaming en esports betekent onze locatie een flinke kostenbesparing door de aanwezigheid van heel veel gaming basis faciliteiten.

  Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een congres, gala of wellicht een feest? Indien je een innovatieve uitstraling wilt hebben en/of een connectie wil maken met de toekomst (qua technologie of een jonge doelgroep), dan is onze event locatie een unieke optie. Ook kun je het event opleuken met originele game activiteiten, zoals VR/AR en de nieuwste games.

  De locatie biedt een aantal voordelen: het podium en mega groot LED scherm met bijbehorend licht en geluid is standaard aanwezig. Ook is het eenvoudig om uw event hybride te maken dus ook te livestreamen of zelfs een complete TV-productie.

  H20 is een campus met meer dan 12.000 m2 de ruimte voor gaming, virtual en augmented reality, esports, nieuwe media en tech. Met diverse grote en kleine ruimtes die kunnen dienen voor verschillende doeleinden en tegelijkertijd een actieve bedrijvigheid van studenten, startups en bedrijven komt jouw congres tot leven in de nieuwe wereld. Op het podium kunnen artiesten eventueel optreden of een DJ.

  Kenmerken

  Restaurant
  Vaste Catering
  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Spinnekop 2
  1444GN Purmerend
  Google Maps