Feestlocaties in Amsterdam

   1 - 20van de200+gevonden locaties

   Feestlocatie Amsterdam

   Uitgaan in Amsterdam is op zich al een feestje. Amsterdam is een van de steden ter wereld met de meeste nationaliteiten. Door de diversiteit van 180 verschillende nationaliteiten in een stad is Amsterdam de place to be voor iedereen. Wil je een feestje geven dat bij je past? Dan is dit bij een van de feestlocaties in Amsterdam geen probleem. Feestlocatie Amsterdam centrum, oost en daarbuiten bieden meerdere mogelijkheden. Kijk snel in het aanbod van feestlocaties en ontdek alle mogelijkheden in Amsterdam.

   Feestlocatie Amsterdam van hip tot chic

   Amsterdam is een stad die echt voor iedereen iets te bieden heeft. Ben je een echt strandmens en wil je graag een feestje aan het water waar je heerlijk met je voeten in het zand kunt staan? Dan ben je bij stadstrand DOK 2013 aan het juiste adres. Wil je liever een feestje op het water? Dat is mogelijk bij BOOT10 partyschepen. Deze feestlocatie heeft voor maar liefst 250 personen plek. Hierdoor kun je met al je vrienden al feestend door Amsterdam varen. Geen fan van een rondvarend feest? Hou je liever de voetjes op de kade? Dan is Desmet studio's Amsterdam voor jou misschien de perfecte feestlocatie. Bovendien is dit historische bioscoopgebouw een prachtige trouwlocatie voor een onvergetelijke dag. Nog niet toe aan trouwen en wil je liever met een groep vrienden je verjaardag vieren in je eigen club? Kijk dan eens bij Club Stereo Amsterdam. Zo kun je altijd een prachtige feestlocatie in Amsterdam vinden.

   Voordelen van een feestlocatie in Amsterdam

   Ben je nog niet overtuigd waarom jouw feestlocatie in Amsterdam moet zijn? Wij geven je enkele voordelen waarom jouw volgende feest in Amsterdam gevierd moet worden:

   • Amsterdam heeft veel hotels. Het is dan ook gemakkelijk om na een avondje feesten te overnachten in een van deze hotels.

   • Het openbaar vervoer is goed geregeld. Vanaf het Centraal Station Amsterdam zijn bijna alle feestlocaties te bereiken. In sommige gevallen moet je nog een klein stukje lopen. Bijkomend voordeel is dat je geen BOB hoeft te regelen of veel geld kwijt bent aan een taxi.

   • Amsterdam ademt authenticiteit. Het is de enige stad in Nederland met zoveel historische gebouwen dat je je soms afvraagt of je niet in een tijdmachine bent beland. Je kunt daarom in Amsterdam altijd een unieke feestlocatie of trouwlocatie vinden, waarbij de rijke historie van de stad naar voren komt.

   Nadelen van een feestlocatie in Amsterdam

   Helaas heeft Amsterdam, net als elke grote stad, enkele nadelen waar je over na moet denken als je een feestlocatie zoekt. Hieronder enkele van die nadelen:

   • Het is een drukke stad. Er komen veel toeristen, dagjesmensen en natuurlijk de echte Amsterdammer zelf. Het afhuren van een feestlocatie kan dan ook een dure aangelegenheid worden.

   • Parkeren is niet goedkoop. Hou er rekening mee, dat als de feestlocatie Amsterdam centrum is, dat parkeren voor je gasten een flinke duit kan kosten. Wijs je gasten daarom ook op de mogelijkheden van een P+R. Ook zijn er in het centrum weinig parkeerplaatsen.

   Hoe kun je een feestlocatie vinden?

   Een feestlocatie Amsterdam moet natuurlijk perfect zijn voor jouw feest. Maar bij het organiseren van een feest is het belangrijk om jezelf enkele vragen te stellen, voor je op zoek gaat naar jouw ultieme feestlocatie Amsterdam:

   • Hoeveel personen verwacht je op het feest? Je wilt natuurlijk niet een zaal huren voor 200 mensen als er uiteindelijk 50 mensen op je feest komen.

   • Wat is het budget voor het feest? Veel feestlocaties hebben een vaste prijs, echter is het ook mogelijk om te werken met een bargarantie / omzetgarantie.

   • Wat voor sfeer wil je creëren op het feest? Amsterdam heeft veel verschillende locaties met ieder z’n eigen sfeer. Bedenk dus goed welke sfeer het beste bij jouw feestlocatie past.

   • Wat voor soort muziek wil je op het feest? Muziek op een feestlocatie is erg belangrijk en het vinden van de juist locatie maakt het plaatje compleet.

   Ben je klaar voor het vinden van jouw feestlocatie in Amsterdam?
   Zie je Amsterdam helemaal zitten als stad voor jouw feest? Wacht dan niet te lang. Bekijk het aanbod van feestlocaties in Amsterdam op onze site en vraag een offerte aan bij een van de feestlocaties.